RDEČI NOSKI AVGUSTA V PEGAZOVEM DOMU

1605

Temperature zraka so visoke, zato se prileže vse kar osvežuje. Stanovalke in stanovalce negovalnih skupin smo povabili na teraso, kjer smo jim postregli sladoledno – sadno osvežitev. Kuhar in kuharice so pripravili sladoledno poslastico in prijetno ohlajanje se je pričelo. »Mmm, zelo je dober«, se je slišalo. Poskusili smo tudi limonin sorbet z baziliko. Druženje smo popestrili z  zabavno glasbo, petjem in dobro voljo.

SIMPATIČNI RDEČI NOSKI

Tine, Vandra in Mafalda so nadvse simpatični rdeči noski, ki so nas  zabavali v Rogaški Slatini. Tine je vedno za to, da najde, zazna skupaj z drugimi igro, ki se že dogaja in jo igra dokler se igra sama ne utrudi biti igrana. Rad je. Mafalda je daljna, res daljna, potomka portugalske kraljice Mafalde de Saboia. Je dama v roza, ki obožuje ples z rutkami in vsa oblačila, ki se vrtijo. Vandra pa rada vandra.

PRAVI KONCERT NA ZELENICI

Glasbeni duo Raf pa nam je pripravil pravi mali koncert na zelenici skupine Zarja. Stanovalke in stanovalci so peli in vriskali iz terase in iz svojih sob. Seveda smo imeli tudi plesalce. V tem času omejitev in strahu pred virusom se stanovalci zelo razveselijo vsakega dogodka v domu, še posebej pa narodno zabavne glasbe, ki jih spomni na lepe čase njihove mladosti.

Ivan Žerjav, fizioterapevt

Prejšnji članekTEST: OZNAČEVANJE ALERGENOV V “FAST FOOD” RESTAVRACIJAH
Naslednji članekNEZADOVOLJNI Z NAKUPOM? KAKO REŠITI SPOR S PONUDNIKOM?