STAROSTNIKI IN NJIHOVI IZZIVI Z NEPREMIČNINAMI

4775

VABILO PODJETJEM:

Po 10 letih uspešnega delovanja smo popolnoma prenovili naš informacijski center in portal Varna starost ter hkrati zaplavali še v mednarodne vode … A o tem kdaj drugič. Naš cilj v Sloveniji ostaja enak: posredovati našim starostnikom informacije, ki jih zanimajo in hkrati povezovati ponudnike storitev in izdelkov za starejše z svojimi kupci.

V prihodnjem mesecu tako nameravamo osvežiti eno naših osrednjih tem, ki morda zadeva tudi vas: STAROSTNIKI IN NJIHOVI IZZIVI Z NEPREMIČNINAMI

VABIMO PONUDNIKE STANOVANJ IN DRUGIH, Z NEPREMIČNINAMI POVEZANIH STORITEV

Pripravljamo serijo člankov, v katerih bomo starejšim objektivno predstaviti možne poti do svoje varne starosti na nepremičninskem področju. Da takšne rešitve aktivno iščejo, lahko potrdimo s klici v naš klicni center. Starostniki želijo pomoč bodisi pri prilagoditvi svojega bivališča, bodisi pri prenosu lastništva na mlajšo generacijo in zamenjavi za manjšo, ustreznejšo nepremičnino. Vemo, da so starostniki še vedno lastniki pretežnega dela vseh slovenskih nepremičnin.

Kakšna so starejšim prijazna stanovanja?

V člankih bi radi predstavili čim več konkretnih ponudnikov z nepremičninami povezanih storitev in tako tudi čim širši nabor rešitev za izzive naših starostnikov. V mislih imamo vse, ki prodajate in oddajate oskrbovana ali drugačna, starejšim primerna stanovanja. Pripravili bomo pregled trenutne ponudbe le teh. Prav tako nepremičninske agente in agencije, izvajalce prilagoditvenih del, opremljevalce, banke in zavarovalnice… vse pač, ki prepoznavate izjemen tržni potencial naše ciljne skupine.

Članke bomo objavilitudi v drugih slovenskih medijih za starejšo populacijo, na voljo pa bodo tudi za navajanje na vaših spletnih straneh.

BREZPLAČNO VSEBINSKO SODELOVANJE

Od vas potrebujemo: čimprejšnjo potrditev interesa po sodelovanju v naših člankih, s kratkim opisom vaše ponudbe oz. dejavnosti. Pošljite nam odgovor na to sporočilo in navedite, prosimo, kontaktno osebo.

Nato vam bomo poslali še kakšno dodatno vprašanje. Vsebinsko sodelovanje bo za vas povsem brezplačno –  objavili bomo namreč uredniško objektivne in komercialno nekontaminirane informacije.

Po objavi vam ponujamo možnost sprejemanja in filtriranja klicev ter preusmerjanja iskalcev rešitev za varno starost na vaše podjetje. Veseli bomo, če se boste odločili tudi za oglaševanje na našem portalu in si s tem močno povečali možnost, da bodo naši obiskovalci nakup opravili prav pri vas. Vsekakor pa vsebinkega sodelovanja ne pogojujemo z morebitnim oglaševanjem. Več o možnostih oglaševanja sicer lahko najdete TUKAJ.

NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI!

Nikar ne zamudite izjemne priložnosti in predstavite svoje rešitve slovenskim starostnikom. Odgovorite nam čimprej na elektronsko sporočilo ali nam odpišite na info@varnastarosti.si, da vas bomo lahko vključili v vsebino!

Iskreno se veselimo se našega sodelovanja!

Prejšnji članekNOVA LITERARNO – GLASBENA ODDAJA NA RADIU ARS, RTV SLO
Naslednji članekPRIPRAVE NA DRUGI VAL V DOMOVIH ZA STAREJŠE