CVETJE ZA DAME V DOMU UPOKOJENCEV NA JESENICAH

1636

Mednarodni dan žena, ki smo ga preteklo nedeljo praznovali po vsem svetu, predstavlja edinstveno priložnost, da se poklonimo predstavnicam nežnejšega spola. V podjetju SIGR, d. o. o., so se ob letošnjem prazniku žensk spomnili vseh tistih, ki nenehno izkazujejo skrb za sočloveka. V slovenskem transportnem in logističnem podjetju so se namreč odločili, da v lokalnem okolju pripravijo prav posebno presenečenje. S cvetjem so razveselili delavke in stanovalke jeseniškega doma upokojencev.

Praznik žensk v znamenju cvetja

Družinsko podjetje, ki že več kot 80 let piše uspehe na področju mednarodnega transporta hitro pokvarljivega blaga, je praznik žensk obeležilo s prav posebnim presenečenjem. S cvetjem so polepšali dan delavkam in stanovalkam v Domu upokojencev dr. Franceta Bergelja Jesenice. »Od nekaj si prizadevamo, da smo del lokalne skupnosti, in tako doprinašamo lokalnemu okolju. Ravno zato smo ob dnevu žena izbrali jeseniški dom upokojencev. Kot družinskemu podjetju, v katerem verjamemo, da so zaposleni naše največje bogastvo, je bila odločitev, da ob dnevu žena obdarimo in se na ta način zahvalimo ženskam, ki vsakodnevno naredijo toliko za sočloveka, preprosta. Obenem smo veseli, da smo lahko s cvetjem obdarili tudi stanovalke doma. Upamo, da smo jim resnično polepšali dan,« je ob tej posebni priložnosti povedal Grega Bizjak, direktor podjetja SIGR, d. o. o., v katerem vsak dan v številne države Evropske unije in Balkana prepeljejo različne vrste cvetja, šopkov, sadik, čebulic, okrasnih rastlin in drevja.

Posebna pozornost za sočloveka

Mojca Pavšič, direktorica Doma upokojencev dr. Franceta Bergelja Jesenice, je ob prejemu cvetja povedala: »Cvetje je resnično čudovita pozornost za naše delavke in socialne oskrbovalke, ki vsak dan in vse dni v letu nudijo pomoč in predano skrbijo za naše stanovalke in stanovalce ter tiste, ki živijo v domačem okolju. Z barvitim cvetjem so prav tako razveselili stanovalke našega doma in pri njih nedvomno vzbudili prijetne spomine. Iskreno se v imenu vseh zahvaljujem podjetju SIGR, d. o. o., za tako lepo gesto.«

Prejšnji članekINTERVJU: PETER ARČON, UREDNIK PORTALA VARNA STAROST
Naslednji članekNUJNA PRIPOROČILA ZA PREPREČEVANJE ZLORAB