ZA POMOČ SI NAJEMITE “NADOMESTNEGA” VNUKA

  582

  Primer: pade odločitev o prodaji nepremičnine, ki ni v uporabi ali pa odvečne krame, ki se je nabrala tokom let. Kaj pa zdaj? Treba je to objaviti, poiskati kupce, oddati mali oglas.

  Enostavno? Za nekatere da, za druge – cel projekt…
  Na koga se torej obrniti, kadar potrebujete nasvet ali konkretno pomoč? Ko natančno veste, kaj želite, pa ne najdete prave ali najbilžje poti do cilja? In tudi takrat, ko želite pomoč pri odločanju in izbiri? 

  PROACTIVITA vam ponuja pomoč v obliki osebnega pomočnika.

  V Inštitutu Proactivita združujemo osebne pomočnike različnih profilov, od študentov do mlajših upokojencev. Vsi so preverjeni, vezani pogodbeno ter prek etičnega kodeksa in izučeni za delo s starejšimi osebami. Za seboj imajo mrežo informacij in znanja strokovnjakov iz različnih področij.
  Ponudimo vam tistega, ki kar najbolj ustreza vašim potrebam. To je oseba, ki zastopa izključno vaše interese. Na voljo vam bo tako za pomoč pri reševanju vsakodnevnih težavic, kot je obisk zdravnika ali oddajo malega oglasa ali le prijazen pogovor. Pa tudi za pomoč pri planiranju najpomembnejših življenjskih odločitev. Lahko ga polno zaposlite, lahko pa ga imate na dosegu le za vsak slučaj.

  Kako do svojega osebnega pomočnika?

  Pokličite nas ali nam pošljite mail elektronsko pošto in dogovorili se bomo za osebno srečanje. Na njem bomo ocenili, ali vam lahko pomagamo in kako. Prvi pogovor je povsem brezplačen.

  In naprej? Storitev osebnega pomočnika je plačljiva, model poračunavanja obračunavanja storitev pa karseda prilagodimo vašim željam. Pavšalno ali po dejanskih stroških in urnih postavkah.

  Več:

  PROACTIVITA

  inštitut za proaktivno življenje
  Dunajska cesta 76

  1000 LJUBLJANA

  Email: info@proactivita.si

  Telefon: 080 22 46
  KLIKNITE:

  Prejšnji članekKAKO JE Z DELNO UPOKOJITVIJO PO NOVEM?
  Naslednji članekIZKUŠNJE IZ SIMBIOZE PRENESLA V PROACTIVITO