WINESPERIENCE ART – VABLJENI V NOV KONCEPT DRUŽENJA

691

Ste že slišali za WINESPERIENCE® ART? V inovativni delavnici  se ob zabavnem in ustvarjalnem druženju prelevite v pravega slikarja in poznavalca vin. Gre za nov koncept zabavnih in igrificiranih doživetij, povezanih z vinom, namenjenih prav vsem generacijam, od otrok, do starejših, ki nastaja pod okriljem ekipe Enigmarium, ki sodi med trendsetterje na področju razvoja inovativnih igrificiranih doživetij v regiji.

Devetdeset minut slikanja pod izkušenim umetniškim vodstvom (brez skrbi, vodimo vas korak za korakom), obogatenim s spoznavanjem vin po izboru sommelierja in ob druženju s prijatelji, sodelavci ali spoznavanju novih obrazov bo minilo kot blisk.

In ne le to: sami boste naslikali krasno akrilno sliko, ki jo boste ponosno odnesli s seboj domov. Vse, kar potrebujete – od platna, barv, do čopiča vas čaka na lokaciji, vi samo rezervirajte termin in se pripravite na zabavno in sproščujoče doživetje, ki ga mnogi imenujejo kar “nova joga”.

Winesperience spet čaka na vašo družbo že v sredo, 14. junija 2023, ob 19.00 uri na Trdinovi 4.

KDAJ: 14.6.2023

KJE: TRDINOVA 4, LJUBLJANA

Še posebej vabljeni vsi, ki ste doslej mislili, da za slikanje nimate talenta in nobenih izkušenj 🙂 pri dogodku Winesperience Art je mogoče vse!

Ste na Winesperience Art dogodku že bili? Nič hudega! Vsaka delavnica je novo doživetje!
Več o delavnici Winesperience Art tule: https://winesperience.si/

Se vidimo torej prihodnjo sredo, 14. junija ob 19.00 uri (prosimo, bodite točni), ko nas spet čaka 90 minut slikanja pod vodstvom slikarke + okušanje izbornega slovenskega vina.

Wine flies when you’re having fun!

Število vstopnic je omejeno (cena 35 €), zato rezervirajte svoje mesto čimprej, pišite nam na info@winesperience.si ali pokličite na 031 33 44 88!

Prejšnji članekDRUŠTVO SPOMINČICA ROGAŠKA SLATINA
Naslednji članekNOVA KNJIGA: OBOGATETI S ChatGPT-jem