VPRAŠAJTE ZDRAVNIKE NA MED.OVER.NET

  1886

  Vsak izmed nas se včasih znajde v situaciji, ko potrebuje zdravniško mnenje ali nasvet. Vendar nas že misel na prenatrpano čakalnico in ure čakanja pri zdravniku navdaja s slabo voljo. Tudi čakalne dobe za specialistične preglede so dolge več mesecev, vi pa bi nasvet in odgovore na vprašanja potrebovali takoj. Mar ne bi bilo čudovito, če bi lahko zdravnika vprašali za informacije in nasvet kar iz domače dnevne sobe?

  Kaj lahko najdemo na portalu Med.Over.Net?

  Kadar potrebujete strokoven, diskreten in ažuren zdravstveni nasvet, se lahko obrnete na spletno posvetovalnico http://med.over.net/, kjer vam na vaša vprašanja odgovarjajo zdravniki, izkušeni strokovnjaki s številnih področij medicine. Imate bolečine v križu? Bi želeli odgovore na vprašanja s področja bolezni srca in ožilja? Vas zanima vse v zvezi z osteoporozo, revmo ali sladkorno boleznijo? Bi radi našim strokovnjakom zastavili konkretno vprašanje? Farmacija, stomatologija, očesna medicina, onkologija, družinska in preventivna medicina, fizioterapija, ortopedija in številna druga področja lahko najdete na portalu Med.Over.Net. Nasveti so vam na voljo vse dni v letu, ob vsaki uri.

  Poklepetajte in si izmenjajte mnenja, ter izkušnje z ostalimi uporabniki foruma, ki jih pestijo enake ali podobne težave. Veseli bomo tudi vaših izkušenj, komentarjev in predlogov. Na portalu so objavljena vsa do sedaj postavljena vprašanja in odgovori zadnjih dvanajstih let, kar predstavlja največjo bazo informacij, med katerimi boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja. Poleg tega na portalu najdete preko 40.000 strani strokovno napisanih člankov s področja zdravstva, kjer boste našli marsikatero koristno in uporabno informacijo zase in za svoje bližnje.

  Obiščete lahko več kot dvesto zanimivih forumov. Za vas smo izbrali nekaj najaktualnejših:

  Starejši so modrejši (http://med.over.net/forum5/list.php?87)

  Veliko znanja, spoznanj, prodorno mišljenje, ustrezno ravnanje, bogate življenjske izkušnje – modrost, ki je imajo starejši veliko. Povprašajte jih in izmenjajte izkušnje. Pozabite na samoto in poglejte, kdo od sovrstnikov se skriva tukaj.

  Življenje ah to življenje (http://med.over.net/forum5/list.php?27)

  So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

  Kardiologija (http://med.over.net/forum5/list.php?103)

  Bolezni srca in ožilja, krvni tlak, bolečine in skrb za zdravo srce.

  Prejšnji članekSIMBIOZ@ ZAKLJUČILA Z BREZPLAČNIMI DELAVNICAMI
  Naslednji članekKONCERTI IN ŠE KAJ NA LJUBLJANSKEM GRADU