VOZILA, NAREJENA ZA NAŠE BABICE IN DEDKE

  744

  Kliknite TUKAJ ali na spodnji oglas, natisnite in sodelujte v žrebu:
  »Vsak šofer ima svoj stil«, bi lahko rekli. Mladina žal vse prevečkrat preceni svoje zmožnosti, tudi poslovneži in starši nenehno hitijo in lovijo zadnje trenutke, da ujamejo svoj zadani cilj. Pravzaprav so le upokojenci tisti, ki zares znajo sproščeno uživati v vožnji, se jim ne mudi na cilj in se enostavno prepustijo udobju v vožnji.

  KAKŠEN MORA BITI AVTO?

  V Avtohiši Real se zavedamo, da morajo biti vozila, ki jih vozijo upokojenci in starostniki predvsem udobna, varna, z dobrim pregledom na cesto in nizkimi stroški. Vse to in še več vam ponujajo Renault Clio, Renault Captur in Dacia Sandero.

  RENAULT CLIO

  Clio je že od nekdaj veljal za avto, vreden svojega zaupanja. Z leti in tehnično nadgradnjo in dovršenostjo pa je ta zaznamek le še pridobil na pomenu.
  Široka in visoka odprtina vstopnih vrat, prostoren in lahko dosegljiv prtljažni prostor s petimi vrati in udobnostjo tudi na zadnjih sedežih, gumb namesto ključa za zagon motorja, stikala in gumbi nameščeni blizu volanskega obroča (na dosegu rok)… To je le peščica prednosti, ki so na strani Clia. Z novimi, energetsko varčnimi motorji boste pri Cliu prihranili tako pri gorivu, kot pri registraciji in zavarovanju vozila. Namreč, Clio z motorjem 0,9 Tce in 90 konjskimi močmi bo na 100 prevoženih kilometrov porabil le 4,5l goriva (mešana poraba).

  RENAULT CAPTUR

  Captur je popolna novost na našem trgu, a je kljub temu prepričal že praktično vso starostno populacijo. Zakaj ga priporočamo tudi starejšim? Višina voznikovega in sovoznikovega sedeža je namreč prilagojena in pomaknjena nekoliko višje, predvsem z namenom lažjega vstopanja in izstopanja iz vozila.Velik poudarek v Capturju je na prostornosti, udobnosti in odličnemu pregledu na cesto.
  Prostoročna kartica omogoča, da se vozilo avtomatično odklene in zaklene ko se mu približate, parkirni senzorji (oziroma kamera) pa bo vaš pravi pomočnik pri parkiranju.

  DACIA SANDERO

  Dacia Sandero je vozilo, ki vam za izredno dostopno ceno, nudi vse, kar potrebujete. Nizki stroški in poraba, visoko sedišče, klimatska naprava, centralno zaklepanje, električni pomik stekel, ABS zavorni sistem, ESP (nadzor stabilnosti vozila)… vse to in še več, lahko dobite že za 7.990 €!
  Zavedamo se, da je nakup vozila proces, ki zahteva svoj čas. Obiščite nas, prepričajte se sami in preizkusite vozilo na testni vožnji ter nas povprašajte o vsem, kar vas zanima. V Avtohiši Real smo prepričani, da je ZDAJ pravi trenutek, da zamenjate vaše staro vozilo za varnejšega, udobnejšega in varčnejšega.
  Poleg tega bodo vsi kupci novega Renaulta ali Dacie do konca meseca avgusta sodelovali v žrebu za brezplačen vikend paket v slovenksih termah! Kliknite TUKAJ ali na zgornji oglas, ga natisnite in ga ob nakupu prinesite s seboj v poslovalnico Avtohiše Real.
  Več o Avtohiši Real izveste, če kliknete na njihov znak:

  Prejšnji članekZPS: ZA ŽEJO PIJMO VODO. ŠE POSEBEJ POLETI!
  Naslednji članekDOSOR: DOBER OBISK POČITNIŠKEGA VARSTVA