V ABANKI PRIJAZNEJŠI DO UPOKOJENCEV

  367

  Ste upokojeni in prejemate pokojnino? Bi radi opravili plačila položnic ugodneje? Izkoristite še druge ugodnosti, ki so jih za uporabnike osebnih računov ARAČUN SENIOR pripravili v Abanki:  •  Z Aračunom senior je plačilo »položnic« (plačilnih nalogov UPN) na bančnih okencih ugodnejše. Za plačilo ene položnice plačate le 0,65 evrov, kar pomeni prihranek 0,20 evrov na nalog.

  •  Da bodo vaši prihranki hitreje rasli, so za uporabnike Aračuna senior pripravili za 0,10 odstotne točke višjo obrestno mero za vezane vloge oziroma depozite.

  •  Če boste potrebovali denar za nepredvidene stroške vam bodo odobrili limit z rokom vračila do 12 mesecev, le spolovičnim nadomestilom za odobritev, kar pomeni prihranek 5 evrov.

  •  S spletno banko Abanet boste lahko večino svojega poslovanja urejali kar od doma in imeli ves čas pregled nad svojim poslovanjem. Prihranili vam bodo pot do banke, saj boste z njim lahko z banko komunicirali kadarkoli. Z brezplačno pristopnino boste prihranili 5 evrov, poleg tega pa lahko prihranite tudi pri plačilih »položnic« in drugih nakazilih, saj so prek spletne banke Abanet najugodnejša. Prav tako lahko prek Abaneta naročite sklenitev depozita, e-računov, varčevalnega računa, in tako naprej.

  •  Nadomestilo za vodenje Aračuna senior je nižje od tistega za Aračun in znaša za rezidente Republike Slovenije le 1,65 evra mesečno, kar zopet pomeni prihranek 0,30 evra mesečno.

  Aračun senior lahko odprete v eni od 41 POSLOVALNIC ABANKE v Sloveniji. Za to potrebujete naslednje dokumente: osebni dokument, davčno številko, pokojninsko kartico.

  Finančne odločitve niso enostavne, zato si bodo v Abanki vzeli potreben čas, da vam razumljivo predstavijo posamezne možnosti in vam tako olajšajo odločitve. V Abanki vas pričakujejo.

  Prejšnji članekF3ŽO: MEDGENERACIJSKO SODELOVANJE – NATEČAJ
  Naslednji članekJOGA SMEHA V PEGAZOVEM DOMU