TUDI NA STARA LETA SE DOBRO ZABAVAMO!

  656

  V Domžalah, v Senior resortu MGC Bistrica, so prihod novega leta proslavili, kot se spodobi. S pestro zabavo, bogatim srečelovom, zabavnim programom in prijetnim druženjem. Obdarovani so bili prav vsi stanovalci in oskrbovanci. Kolektiv MGC Bistrica se na tem mestu še enkrat iskreno zahvaljujejo donatorjem, ki so prispevali darila.

  Zahvala gre podjetjem (po abecednem vrstnem redu): Alpeks trgovsko podjetje d.o.o., ART d.o.o., BENT EXCELLENT d.o.o. Domžale, Biotera, d.o.o., BIROPRODAJA d.o.o., BTT TEKSTIL d.o.o., CONNECTA reklamna agencija d.o.o., Ecolab d.o.o., Fraktal d.o.o., ETIKETA, TISKARNA d.d., IMS-ADIT, d.o.o., InIn d.o.o., KUKL d.o.o., Mercator, d.d., Mika plus d.o.o., Mlekarna Celeia, d.o.o., PANGOSLAR d.o.o., Pekarna Pečjak d.o.o., Postojnske Mesnine d.o.o., SANOLABOR d.d., ShOWROOM nik-les d.o.o., STINS d.o.o., TROJA trg. in proizvodno podjetje d.o.o., URH&Co d.o.o. Preserje.

  (foto: direktorica centra ga. Andreja Makuc z obdarovancema)

  Nov bivanjski koncept v Domžalah

  Tudi v letu 2014 nameravajo v Domžalah preživljati same lepe dneve. Ko najbrž že veste, gre za nov center – pravi Senior resort, ki združuje domsko oskrbo, oskrbovana stanovanja in dnevni center za starejše v enem objektu. Tu se razvija nov bivanjski koncept v evropskem merilu in eno prvih zares kakovostnih možnosti za preživljanje starosti v Sloveniji.

  Medgeneracijski center Bistrica se nahaja v objektu brez arhitektonskih ovir, brez predsodkov, da je staranje nekaj, kar bi morali skrivati ali se tega sramovati. Tudi življenje v jeseni je lahko plodno, veselo, zabavno, z občutkom varnosti.

  Ne verjamete? Obiščite nas in se prepričajte sami!

  Srečno novo leto 2014 in veliko zdravja,
  vam želi kolektiv medgeneracijskega centra Bistrica!

  Več informacij:

  RECEPCIJA

  Medgeneracijski center Bistrica
  Cesta talcev 10,
  1230 Domžale
  Telefon: + 386 (0)1 72 97 310
  Spletna pošta: info@mgc-bistrica.si 
  Spletna stran:

  Prejšnji članekALI SO HIBRIDI PRIMERNI ZA STAREJŠE VOZNIKE?
  Naslednji članekKOROŠKA: PROJEKT STAREJŠI ZA STAREJŠE