KOROŠKA: PROJEKT STAREJŠI ZA STAREJŠE

  521

  1. SREČANJE PROSTOVOLJCEV  PROJEKTA STAREJŠI ZA STAREJŠE ZA VIŠJO KAKOVOST ŽIVLJENJA DOMA  KOROŠKE POKRAJINE  

  Koroška ima od letošnjega leta svojo pokrajinsko koordinacijo, odcepili smo se namreč od Šaleške pokrajine, zato je bilo to naše 1. srečanje prostovoljcev projekta Starejši za starejše za višjo kakovost življenja doma  Koroške pokrajine. V projekt je trenutno vključenih 7 društev upokojencev in sicer Črna, Mežica, Prevalje, Ravne, Slovenj Gradec, Stari trg in Šmartno.

  Srečanje smo imeli 22. novembra 2013  v Gostilni Dular v Kotljah. Udeležilo se ga je preko 60 prostovoljcev, prisotni pa so bili tudi društveni koordinatorii ter predsedniki društev.

  Druženje je potekalo v prijetnem vzdušju, ob dobri hrani in pijači ter ubranih zvokih Vanago banda.

  Na začetku smo imeli kratek kulturno zabavni program, v katerem so sodelovali naši prostovoljci. Nato je sledila večerja, potem pa smo se zavrteli ob dobri glasbi.

  Predvsem pa je bil namen srečanja izpolnjen, saj smo  si lahko ob prijetnem klepetu izmenjali izkušnje in si začrtali smernice za nadaljnje delo. Zahvala gre predvsem Zvezi društev upokojencev Slovenije, ki je nosilec izvajanja programa in nas je s to pogostitvijo nagradila za naš trud, skratka za vse kar smo dobrega naredili za starejše nad 69 let v svojem lokalnem okolju.

  Zapisala:

  Duška Mavrin
  Pokrajinska koordinatorka za Koroško

  Prejšnji članekTUDI NA STARA LETA SE DOBRO ZABAVAMO!
  Naslednji članekbolha.com: STAREJŠI KLAVIR; ČRNE BARVE 700 €