SILVESTRSKI POLJUB V PEGAZOVEM DOMU

  534

  Praznični december  je v Pegazovem domu otvoril Alfi Nipič. S seboj je pripeljal še mlado pevko Nino Vodušek iz Poljčan, ki je z Alfijem že posnela tudi prvi CD in se je z nekaj pesmimi predstavila še nam. Stanovalci so se dogodka veselili že od dne, ko so se na oglasnih deskah pojavili Alfijevi plakati.

  Ne glede na svoja leta je še vedno pevec, ki ga radi poslušajo stari in mladi, še posebej pa se je Alfi znal približati naši publiki. V vmesnih vložkih nam je povedal kar nekaj šal, vzpodbud, kako se nikoli ne smemo vdati, potrebno je vztrajati, ne glede na leta in težave. Ob vsaki pesmi je povedal tudi del njene »zgodovine«. Tako je bilo kar nekaj melodij iz 18 letnega obdobja, ko je Alfi Nipič prepeval pri Avsenikih, vsi skupaj pa smo ponosno pomagali pri pesmi »Slovenija, od kod lepote tvoje«. Z aplavzom smo pozdravili okrogli jubilej, kajti Alfi bo 5. decembra obeležil 50 let profesionalnega dela v glasbi, dogodek se bo odvijal v Kopru, tam, kjer je pred 50 leti prepeval na odru.

  In povsod, kjer je Alfi Nipič, je tudi »Silvestrski poljub«. S to skladbo, ki so jo čakale še zlasti stanovalke, se je poslovil iz prijetnega druženja v Pegazovem domu, za stanovalce in stanovalke doma pa bo ta dogodek ostal nepozaben še dolgo, dolgo.

  Kristina Kampuš
  direktorica
  PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekPRIHAJA MATIJA – PLATFORMA, KI POVEZUJE
  Naslednji članekUPOKOJITEV: DOKUP DOBE ZA KMETIJSKO DEJAVNOST?