SEDEM LET DELOVANJA PEGAZOVEGA DOMA

  378

  4. aprila smo v Pegazovem domu praznovali 7. obletnico delovanja doma. Prireditev je obiskal tudi župan Rogaške Slatine ter nagovoril zaposlene in stanovalce doma. Ob tej priložnosti smo, tako kot vsako leto, izdali glasilo Pegazov utrip, se ozrli na prehojeno pot, zahvalili zaposlenim za vse, kar so dan za dnem poleg svojega dela pripravljeni dajati stanovalcem, biti prijazni, empatični, spoštljivi. Še posebej smo bili veseli, da so bile na naši obletnici kar tri stanovalke, ki so v preteklih mesecih dopolnile 100 let.

  Pogoji poslovanja so vedno težji, kljub vsemu pa se v Pegazovem domu trudimo, da bi »krizo« čim manj občutili naši stanovalci.

  V programu so sodelovali učenci 5.b razreda I. OŠ Rogaška Slatina, pod vodstvom učiteljice Lidije Sinkovič, ki so pripravili zelo všečen program, vsako praznično priložnost nam popestri tudi domski pevski zbor pod vodstvom Marinke Mastnak, v drugem delu pa nas je zabavala skupina GEMAJ. Pevci in glasbeniki istočasno, so ustvarili vzdušje, ki ga ne bomo pozabili. Kitare, kontrabas, tamburica in čudoviti glasovi so nas popeljali po Sloveniji, malo po svetu in v priljubljeno Dalmacijo.

  Kristina Kampuš
  direktorica

  PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekF3ŽO LETOS PRVIČ TUDI V MARIBORU. VABLJENI.
  Naslednji članekKAKO JE Z INVALIDNINO ZA TELESNO OKVARO?