F3ŽO LETOS PRVIČ TUDI V MARIBORU. VABLJENI.

  308

  V svojem 13. letu Festival za tretje življenjsko obdobje svoje dobre prakse in izredno festivalsko vzdušje širi iz Ljubljane. Od 17. do 19. maja 2013 bo F3ŽO tako premierno gostoval v Ledni dvorani v Mariboru kot 1. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO) Maribor.

  Festival za tretje življenjsko obdobje v Mariboru

  17. do 19. maj 2013, Ledna dvorana, Maribor

  1. F3ŽO Maribor se bo pridružil bogatemu in pestremu dogajanju Otroškega bazarja Maribor – največje prireditve za družine v Sloveniji, ki bo v Ledni dvorani potekala v istem terminu.

  Skupaj bosta prireditvi ustvarili resnično medgeneracijsko vzdušje in krepili vezi med generacijami. Dedki in babice bodo prenašali izkušnje in znanje na vnuke in vnukinje, otroci jih bodo razveseljevali s svojo vedoželjnostjo, bujno domišljijo in neobremenjenim pogledom na svet, skupaj z njimi pa se bodo na obeh prireditvah, seveda, družili, zabavali in ustvarjali tudi mamice in očki.

  F3ŽO Maribor bo obiskovalcem ponudil pester kulturni program s pevskimi in plesnimi nastopi na odprtem odru, medgeneracijsko druženje ob ustvarjalnih in drugih delavnicah ter velik nabor informacij, izdelkov in storitev, ki izboljšujejo kakovost bivanja starejših, na sejemski razstavi.

  Vabljeni, da z nami ustvarite in doživite 1. F3ŽO v Mariboru!

  Več:
  http://www.f3zo.si/domov/

  Prejšnji članekSVETOVANJE O PRAVICAH V ZDRAVSTVENEM VARSTVU
  Naslednji članekSEDEM LET DELOVANJA PEGAZOVEGA DOMA