SANOLABOR: IZDELKI ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE

  2692

  Prodajalne Sanolabor so specializirane prodajalne z medicinskimi pripomočki, zdravili brez recepta in raznovrstnimi izdelki za zdravo življenje. Ponujajo pestro izbiro kakovostnih izdelkov za zdravo življenje, to so:

  MEDICINSKI PRIPOMOČKI

  Pri njih boste našli največjo izbiro kakovostnih medicinskih in ortopedskih pripomočkov: aparate za osebno uporabo (merilnike krvnega tlaka, sladkorja, holestorola in trigliceridov, termometre, inhalatorje …) ter pripomočke za gibanje in nego: invalidske vozičke, bergle, hodulje, postelje, trapeze, sanitarne pripomočke, blazine za preprečevanje preležanin, pripomočke za inkontinenco in stomo, pripomočke za sladkorne bolnike, ortoze in opornice za sklepe, postoperativne pasove, pripomočke za respiratorno terapijo, estetske proteze, kompresijske nogavice, sanitetni in obvezilni material, terapevtske blazine, valje, žoge, gibalne deske itd.

  ZDRAVILA BREZ RECEPTA IN PREHRANSKA DOPOLNILA

  V prodajalnah Sanolabor je na voljo pestra izbira vitaminov, mineralov, dietetskih proizvodov in prehranskih dopolnil.

  IZDELKI ZA NEGO TELESA IN USTNO HIGIENO

  Pomemben del prodajnega programa obsega certificirana naravna kozmetika za nego obraza in telesa, lasna kozmetika, kozmetika za nego ustnic, rok, nog in nohtov, aparati za manikuro in pedikuro ter izdelki za ustno higieno (zobne ščetke, električne zobne ščetke in prhe, ustne vode, tablete za čiščenje protez).

  IZDELKI ZA BOLJŠE POČUTJE

  Na policah Sanolaborjevih prodajaln najdete izdelke, s katerimi se izboljšata kakovost življenja in splošno dobro počutje, kot na primer: ortopedska obutev in vložki, vzglavniki, masažni aparati in pripomočki za masažo, kosmodiski, vlažilniki in ionizatorji zraka, ekološka čistila, eterična olja, perilo iz naravnih materialov, nogavice proti krčnim žilam, grelne blazine in termoforji.

  ZDRAVA PREHRANA

  V sodobni družbi je zdrava hrana eden od najpomembnejših dejavnikov zdravja. Zato v Sanolaborjevi ponudbi ne manjka izdelkov zdrave prehrane, kot so super hrana, bio živila (olja, semena, moka, začimbe, namazi, čaji, naravni sokovi in drugi izdelki), brezglutenska prehrana, bio otroška hrana, energijske ploščice itd.

  IZDELKI ZA OTROKE IN MAMICE

  Posebno pozornost so v Sanolaborju namenili izdelkom za nego nosečnice, dojenčka in ženske v času po poordu.

  MORDA NISTE VEDELI

  – Člani zveze društev diabetikov Slovenije imajo 5-odstotni popust (različni popusti se ne seštevajo).
  – Ponujamo možnost nakupa darilnih bonov Sanolabor.
  – Upokojenci lahko od 1. do 5. v mesecu izkoristijo 5-odstotni gotovinski popust.

  V Sanolaborju dobite medicinske in ortopedske pripomočke, ki jih predpiše zdravnik  na naročilnico ZZZS.

  Ob nakupu vam strokovno svetujejo.

  Del ponudbe prodajaln Sanolabor v večjih mestih je EKO KOTIČEK, kamor ste lepo vabljeni. V njem boste našli bio živila, bio otroško hrano, brezglutensko hrano, naravno kozmetiko, naravne higienske izdelke za ženske, ekološka čistila.

  Obiščite jih na njihovi spletni strani: www.sanolabor.si in preverite njihovo ponudbo.

  Prejšnji članekNAGRADA MATIJI ZA ODGOVORNO PRAKSO 2014
  Naslednji članekKAKO JE Z ODKUPOM ČASA ŠTUDIJA? SE SPLAČA?