PRIJAVE NA LIKOVNO KOLONIJO – IZOLA 2015

  975

  Likovna kolonija v Izoli je že uveljavljen kulturni projekt, ki ga že 17 let organizira in izvaja Komisija za kulturo ZDUS v sodelovanju s Hotelom Delfin, ob minimalni finančni podpori Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti.

  Letos bo likovna kolonija potekala od 14. 05. do 17. 05. 2015 v Hotelu Delfin v Izoli.

  Udeleženci pošljite izpolnjeno prijavnico svoji Pokrajinski zvezi (PZDU). Med prispelimi prijavnicami PZDU-ji praviloma izberejo dva udeleženca, ki ju morajo prijaviti na ZDUS (Kebetova 9, 1000 Ljubljana) – s pripisom za Komisijo za kulturo do vključno 15. aprila 2015.

  Pogoji za udeležbo: Udeleženci kolonije so članice in člani DU s poravnano članarino, ki jo izkažejo s člansko izkaznico.

  Kotizacija za udeležence: 80,00 € in turistična taksa (1,27 € na dan). Kotizacijo, ki delno krije stroške bivanja in prehrane, udeleženci poravnajo na recepciji Hotela Delfin. Potne stroške si udeleženci krijejo sami.
  Doplačila: za enoposteljno sobo v primeru prostih kapacitet je doplačilo 11,00 € na osebo na dan (po predhodnem povpraševanju v Hotelu Delfin).

  Za nečlane/zunanje: Udeleženci likovniki, ki ne boste bivali v hotelu, prispevate za stroške organizacije in mentorstva kotizacijo v vrednosti 23,00 €. ZDUS vam bo za storitev izstavil račun. Udeležencem iz Obale bo hotel zagotovil kosilo. Prijavite se s prijavnico in navedite, da ne boste stanovali v hotelu. Prav tako boste od hotela prejeli eno slikarsko platno in vaša umetnina bo postala last ZDUS oz. Hotela Delfin.

  Vsi udeleženci: Z izpolnjeno in podpisano prijavnico potrjujete, da ste seznanjeni in se strinjate, da bo vaša umetnina postala last ZDUS oz. Delfina.
  Hotel Delfin vsem udeležencem likovnikom (članom DU in zunanjim) zagotovi:
  –         sponzoriranje nakupa slikarskih platen,
  –         okvirjanje platen, ki bodo razstavljena na 15. F3ŽO v Ljubljani,
  –         dobrodošlico ob začetku kolonije,
  –         večerjo ob zaključku kolonije in simbolično darilo za udeležence,
  –         kosila za udeležence iz Obale.

  Komisija za kulturo bo organizirala dve razstavi: prvo v Hotelu Delfin ob zaključku kolonije in drugo na Festivalu za tretje življenjsko obdobje v Cankarjevem domu (29. 09. – 1. 10. 2015). Tri najboljša dela, nastala na likovni koloniji, bodo nagrajena s knjižno nagrado.

  Po preteku roka za prijavo (15. 4. 2015) bo Komisija za kulturo ZDUS pregledala prispele prijave. Če katera od PZDU ne prijavi dva udeleženca, lahko prosto mesto zasede udeleženka/udeleženec iz druge pokrajine po izboru komisije. Prijavljene kandidatke/kandidati bodo na domač naslov ali po e-pošti prejeli urnik dela ter obvestilo o potrebnih materialih.
  PRIJAVNICA, KLIKNITE TUKAJ ::::

  Prejšnji članekNOV CIKEL KONCERTOV NA LJUBLJANSKEM GRADU
  Naslednji članekVABILO NA 22. POHOD PO JURČIČEVI POTI