PREDPRAZNIČNI OBISKI V PEGAZOVEM DOMU

  671

  Stanovalci doma v večini ne morejo v tem zimskem času na Evropsko ploščad ali na koncert, zato prihajajo glasbeni gostje v naš dom. Na ta način stanovalci ostajajo v toku dogodkov, ki se odvijajo v kraju.

  To nam je omogočeno zaradi velikega posluha organizatorjev in tudi samih glasbenih izvajalcev, za kar se vsem iskreno zahvaljujemo.

  S posebnim navdušenjem smo pričakali Isaca Palma, ki je vse očaral s svojim izjemnim glasom, malo nenavadno a simpatično slovenščino. Isac prihaja iz Argentine in vsi ga spremljamo na njegovi hitro vzpenjajoči se glasbeni poti. Kljub vsem uspehom je Isac zelo preprost, a srčen pevec. Pravi, da je srečen, če druge osrečuje s svojim petjem. Tudi naši stanovalci so bili srečni ob poslušanju njegovega izjemnega petja.

  Precej drugo zvrst glasbe pa so nam pričarale tri lepe mladenke, sestre Mihaela, Katja in Veronika. Dvojčici Mihaela in Katja na kitari in bas kitari, Veronika pa na harmoniki, so navdušile s petjem, izgledom, obleko, postavo…paša za oči , še posebej za moški del stanovalcev. Ansambel se imenuje »Me tri do polnoči«. Ime je bojda nastalo v času, ko so bile še mladoletne in niso smele ostajati zunaj dlje kot do polnoči. Ampak zdaj temu ni več tako in dodajajo: Me tri do polnoči , pa če je ura dve ali tri…

  Kristina Kampuš, direktorica
  VEČ: PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekPOMEMBNOST HRANILNIH TABEL NA IZDELKIH
  Naslednji članekZPS TEST ODSTRANJEVALCEV LIČIL