PREDAVANJA IN PLES NA LJUBLJANSKEM GRADU

  328

  Ljubljana v ljudskem ogledalu – 1. predavanje iz cikla »Ljubljana v ljudski kroniki«
  Modra dvorana, 14.2.2013, ob 18.00
  Cena: 3 €, 2 € (upokojenci)
  Predavateljica Dušica Kunaver, profesorica angleščine in ruščine, zbiralka slovenske ljudske dediščine in pisateljica, je o slovenskem ljudskem izročilu, o anglistiki, pedagogiki in alpinizmu napisala več kot sto knjig nam bo v 1. Predavanju cikla Ljubljana v Ljudski kroniki predstavila zgodbo z imeni ulic, s starimi zgodbami, šegami, pesmimi, z neizmernim bogastvom ljudske dediščine našega glavnega mesta.

  Cikel bomo nadaljevali 21.2.2013 s predavanjem Razgled z Ljubljanskega gradu – po ljudski dediščini in 28.2.2013 s predavanjem z naslovom Ljubljanica pripoveduje stare zgodbe.

  Plesni večeri na Ljubljanskem gradu
  Stanovska dvorana, 16.2.2013, 20.00 do 23.30
  Tudi v februarju nadaljujemo s plesnimi večeri na Ljubljanskem gradu. Ritmi latinskoameriških plesov vas bodo osvojili s svojo energijo in strastjo, standardni plesi pa vas bodo zapeljali z dovršenostjo in eleganco. Tudi zvoki popularne salse, bachate, mamba, argentinskega tanga, disco hustla, squere rumbe, west coast swinga  ne bodo manjkali.
  Zavrtite se na Ljubljanskem gradu.
  Cena: 9,00 €

  Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si.

  Več o Ljubljanskem gradu si lahko ogledate, če kliknete na njihov znak:

  Prejšnji članekVOLKSBANK D.D. ODZDAJ SBERBANK BANKA D.D.
  Naslednji članekNAGRADNA IGRA, KJER STAROST = PREDNOST!