NAGRADNA IGRA, KJER STAROST = PREDNOST!

  366

  Pomislite, kaj so vam največkrat zaželeli za novo leto? Zdravja? No, en mesec je naokrog in čas je, da kdo tudi kaj ukrene na tem področju. Ponujamo vam dvodnevni zdravilni oddih v Termah Krka za dve osebi z vključenim zdravniškim pregledom. Z malo sreče, seveda.

   

  Sodelujte v novi nagradni igri v organizaciji informacijskega centra VARNA STAROST, ki se razlikuje od vseh ostalih. Kako? To je edina nagradna igra, kjer leta zares štejejo. Starejši kot ste, več možnosti imate za zmago v žrebu. In starejši, kot so prijatelji, ki jih povabite k sodelovanju in jim s tem podariš možnost pridobitve celodnevnih kopalnih kart, še več  dodatnih srečk v bobnu. Enostavno, leta se seštevajo: več let = več srečk!

  Ne verjamete? Kliknite TUKAJ, in preverite.

  Igra poteka na socialnem omrežju Facebook. Glavna nagrada je dvodnevni zdravilni oddih za dve osebi v Termah Krka z vključenim zdravniškim pregledom za oba. Nagrade za prijatelje pa celodnevne kopalne karte. Nagrajenci lahko sami izberejo med Termami Dolenjske Toplice, Termami Šmarješke Toplice ali Talaso Strunjan.

  Veliko zdravja torej in še kanček sreče pri žrebu!

  Več: https://www.facebook.com/varnastarost/app_318683648243789

  Prejšnji članekPREDAVANJA IN PLES NA LJUBLJANSKEM GRADU
  Naslednji članekTUDI ZAPOSLENI V PV ZIMZELENU POJEJO