PRAZNIČNA PONUDBA ZA VSE NAD 60 LET

  638

  Od 5. decembra 2012 do 5. januarja 2013 sta odlična pametna mobitela Samsung Galaxy Ace ali Huawei Vision lahko vaša že za 60 EUR.

  Z novo brezplačno aplikacijo Moj Plus pa bo njuna uporaba lahko še enostavnejša.
   
  Razmišljate o nakupu novega mobitela? Ste ob tem pomislili, da bi svoj stari mobitel zamenjali s sodobnim pametnim? Sedaj je pravi čas da se obdarite in v posebni praznični ponudbi, ki smo jo pripravili posebej za vas, izberete Samsung Galaxy Ace ali Huawei Vision po senzacionalni ceni 60 EUR. Privlačno ponudbo lahko izkoristite vsi, ki ste 60 let že dopolnili, z izbranim Penzion plus in tudi z ostalimi naročniškimi paketi.

  Aplikacija Moj Plus – Novo na slovenskem trgu

  Moj Plus je prva Android aplikacija na slovenskem trgu za enostavno uporabo pametnih mobitelov, ki je zasnovana v prvi vrsti z mislijo na potrebe zrelejše generacije in s posluhom za vse, ki iščete preproste rešitve.

  Z aplikacijo Moj Plus je uporaba pametnega mobitela prijaznejša in enostavna:

  – z enim dotikom zaslona izberete barve kontaktov za imenik,
  – brskate med novicami in zanimivostmi,
  – nastavljate opomnike v svojem koledarju,
  – spremljate svojo porabo, preverjate vremensko napoved,
  – ob odlični uporabniški izkušnji izkoristite številne ostale prednosti: velike tipke, prilagodljivost velikosti pisave, preglednost, enostavno uporabo …

  Brezplačna aplikacija Moj Plus je prosto dostopna vsem uporabnikom mobitelov Android. Naložite si jo lahko sami prek spletne trgovine Google Play.

  Preberite test aplikacije Moj Plus na Mobitelovem Tehniku.

  *V akcijski ponudbi Penzion so količine omejene, akcijska ponudba velja ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za storitve Mobitel za 24 mesecev. Velja za vse, ki nimate veljavnega Aneksa UMTS št. 14 /2005 oz. UMTS št. 14/2005 Povezani (24 mesecev) ali samostojnega Aneksa GSM št. 16/2009 oz. GSM št. 16/2009 Povezani (24 mesecev) ali UMTS št. 17/2010 (24 mesecev) ali UMTS št. 18/ 2011 (24 mesecev) ali UMTS št. 19/ 2012 (24 mesecev), ste dopolnili 60 let in izpolnjujete ostale pogoje. Ponudba ne velja za pakete: SOS paket, Podatkovni bonus, pakete Instant Internet, Enotni paket, Telemetrija, paket Skupaj A in za izbrani paket na podrejeni številki v storitvi Avtotelefon. Akcijska ponudba Penzion je objavljena na www.mobitel.si.
   
  Slike so simbolične. Cene so navedene v EUR in vključujejo DDV. Telekom Slovenije, d. d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Za več informacij o storitvah Mobitel in za ostale pogoje nakupa mobitelov po ugodnih cenah obiščite najbližji Telekomov center, www.mobitel.si ali pokličite Center za pomoč uporabnikom na 041 700 700 ali 080 8000.

  Prejšnji članekPOSVET, SKUPŠČINA IN OKROGLA MIZA SSZS
  Naslednji članekAKTIVISTI ZVEZE ŠKIS STAREJŠIM POLEPŠALI DAN