AKTIVISTI ZVEZE ŠKIS STAREJŠIM POLEPŠALI DAN

  403

  Ljubljana, 13.12.2012: V okviru projekta »Razumem vas!« so aktivisti Zveze ŠKIS izdelali novoletne voščilnice in jih v četrtek, 13.12.2012, podarili starejšim občanom v Ljubljani, jim zaželeli lepe praznike in jim z gesto polepšali dan. Mladi so obiskali starejše v Ljubljani in razdelili voščilnice več kot 100 veselim obrazom.

  Zveza ŠKIS je pred kratkim vzpostavila nov projekt »Razumem vas!«, s katerim želi spodbujati medgeneracijsko sodelovanje. V okviru projekta so aktivisti Zveze ŠKIS v mesecu decebru izdelovali novoletne voščilnice, ki so jih v četrtek, 13.12.2012, odnesli in podarili starejšim občanom Doma za ostarele Tabor v Ljubljani. Tako so podarili več kot 100 voščilnic ter jim zaželeli vesele praznike. Dan so preživeli skupaj s starejšimi občani ter jim na ta način tudi polepšali vsakdanjik.

  Jaka Bassanese, predsednik Zveze ŠKIS:
  »Zavedamo se, da je prispevek starejših v današnji družbi izjemno dragocen, vsekakor pa je medgeneracijsko sodelovanje pomembno za izmenjavo izkušenj ter prenosa le teh na mlajši del današnje družbe. Zato smo letos prvič vzpostavili projekt Razumem vas!, preko katerega mlade spodbujamo k druženju s starejšimi ter starejšim namenimo majhno pozornost.«

  Več:

  ZVEZA ŠKIS
  Sanja Kropec – odnosi z javnostmi
  E-pošta: sanja.kropec@skis-zveza.siTelefon: 031 590 060

  Prejšnji članekPRAZNIČNA PONUDBA ZA VSE NAD 60 LET
  Naslednji članekTELEOSKRBA – NEKDO VEDNO SKRBI ZATE