PRAKTIČNI MOBITELI V PENZION PLUS PAKETU

  538

  Iščete praktičen mobitel ali pa bi radi starega zamenjali za pametnejšega in bolj naprednega? Po možnosti po zmerni ceni in v ugodnem naročniškem paketu? Preprosto, izberite priljubljeni MOBITELOV PENZION PLUS PAKET s privlačnimi mobiteli v ponudbi.


  Penzion plus paket z nizko mesečno naročnino 5,99 evra je po novem še ugodnejši, saj ga boste z dodatnimi, cenovno privlačnimi zakupi storitev v Sloveniji lahko prilagodili svojim potrebam in navadam. Tisti, ki se radi pogovarjate in pogosto kličete svoje vnuke, boste lahko dokupili minute pogovorov. Če raje pišete, lahko dokupite sporočila SMS/MMS. Morda pa se boste raje odločili za zakup prenosa podatkov za brskanje po internetu. Le s Penzion plus paketom lahko dokupite 50 minut pogovorov v vsa slovenska omrežja za samo 2 evra in/ali 50 sporočil SMS/MMS za samo 2 evra in/ali 50 MB prenosa podatkov za samo 2 evra na mesec. Storitve lahko dokupite za en mesec ali se odločite za trajni zakup, ki ga lahko tudi prekličete.

  V posebni ponudbi za PENZION PLUS PAKET ne prezrite mobitela Huawei G5000 za samo 5 evrov. Če želite mobitel za enostavno uporabo z velikimi tipkami in preglednim zaslonom, je Huawei prava izbira.

  Za vse, ki od svojega mobitela pričakujete več, pa je tu pametni telefon Samsung Galaxy Ace. Je predstavnik naprednejših mobitelov, a še vedno dovolj enostaven za uporabo. Tokrat ga lahko kupite za samo 99 evrov v posebni ponudbi za PENZION PLUS PAKET.

  Če ste morda v dvomih, da se boste med raznovrstnimi aplikacijami naprednejšega mobitela z zaslonom na dotik težje znašli, ne skrbite. V Telekomovih centrih vam bodo z veseljem priskočili na pomoč z nasvetom glede uporabe tega ali kateregakoli drugega mobitela.

  Obiščite spletno stran WWW.MOBITEL.SI, kjer so objavljene vse cene Penzion plus paketa in načini uporabe dodatnih storitev. Lahko pa se preprosto oglasite v najbližjem Telekomovem centru, kjer vam bodo prijazni svetovalci pomagali oblikovati PENZION PLUS PAKET po vaših potrebah. Odločitev je torej preprosta. Če ste doslej mislili, da je Penzion plus paket za vas cenovno najugodnejši, je po novem za vse, ki že uživate njegove prednosti ali za tiste, ki ga boste izbrali na novo, še bolj privlačen. Prilagodite si ga po svoje in z novim mobitelom iz posebne ponudbe ohranjajte stike v omrežju, na katerega se vedno lahko zanesete.

  Prejšnji članekRADIO SLO 1 NA OBISKU V PEGAZOVEM DOMU
  Naslednji članekZEMLJEVID IZVAJALCEV POMOČI NA DOMU