POZDRAVLJAMO AKCIJO: POMAGAM+MIGAM=KIDAM

  482
  Civilno družbena iniciativa (CDI), ki deluje v okviru Študentske organizacije Univerze v Ljubljani, letos ponovno organizira akcijo odstranjevanja snega pod sloganom »Pomagam + migam = kidam«. Akcija kidanja snega je dobro uspela že lani, namenjena pa je starejšim občanom Ljubljane, ki sami težko opravijo z obilico snega pred svojimi vrati.
  Letos se je Študentska civilno družbena iniciativa odločila za sodelovanje z Zavodom za oskrbo na domu Ljubljana, ki ima širok pregled nad potrebami starejših občanov, ki potrebujejo pomoč na domu. Sodelovanje z Zavodom bo tako razširilo in obogatilo projekt ter še bolj okrepilo medgeneracijsko sodelovanje, kar je vsem v velikem interesu.
  Tisti, ki bodo potrebovali pomoč pri čiščenju dvorišč in pločnikov, naj to sporočijo koordinatorki Tadeji Jurinec na telefonsko številko 041 886 005.

  Ajda Marič, vodja CDI: »Za akcijo smo se odločili, ker verjamemo v medgeneracijsko sodelovanje. Če lahko na tak način komu pomagamo ter na nek način polepšamo dan smo naredili veliko. Dobra dela lahko prinesejo lastno zadovoljstvo in razveselijo slehernega prebivalca na naši zemlji. Mladi sporočamo, da nam ni mar za ostale, a le komu je mar za mlade?«

  Prejšnji članekZDUS: VSE O NOVEM DAVKU NA NEPREMIČNINE
  Naslednji članekSTE SE ŽE NAŠLI NA GOOGLE STREET VIEW?