PEGAZOV DOM: POVZETEK LETA 2022

1024

Leto, ki se je poslovilo je bilo nasmejano, zanimivo in aktivno. V Pegazovem domu se trudimo, da našim stanovalcem nudimo dobro oskrbo in nego ter veliko pestrih aktivnosti in dogodkov. Zagotovo se za vsakogar nekaj najde. Veselimo se leta 2023. Svoje vtise in novoletne želje so na kratko zapisali stanovalci Pegazovega doma ter direktorica Irena Strašek.

Cita Sajko:

Leto 2022 je bilo dobro, v domu se je odvijalo zelo veliko prireditev. December pa mi bo sploh ostal v lepem spominu, zahvaljujem se vsem zaposlenim v Pegazovem domu, ki se vsakodnevno trudijo, da nam je lepo. V novem letu si želim zdravja zame in za moje bližnje.

Ana Perkovič:

Preteklo leto je bilo lepo, saj so me vsakodnevno obiskovali moji otroci. December je bil pester in se je zaključil  s čudovito sveto mašo. V letu 2023 se najbolj veselim svojega četrtega pravnuka.

Olga Janhar:

V preteklem letu sem postala stanovalka Pegazovega doma. December je bil nepozaben, saj se je vrstilo obilo dogodkov. Po petdesetih letih sem ponovno plesala! V Pegazovem domu je osebje nasmejano in toplo, počutim se kot doma! Naj ostane tako še naprej.

Mirko Ogrizek:

V letu 2022 smo stanovalci Pegazovega doma dobili nov park, ki ga rad obiščem. December je hitro minil, veliko smo peli in plesali. Letos pa si želim, da bi ponovno obiskal svoj kraj – Podčetrtek.

Božena Bofulin:

Pegazov dom je posebej izstopal decembra, saj smo imeli prelepo božično drevo in jaslice. V novem letu si želim veliko medsebojnega miru in zdravja.

Sonja Lah:

Leto 2022 je minilo zelo hitro. Hvala osebju Pegazovega doma, ker so poskrbeli, da se je v domu vedno nekaj dogajalo. Za pestrost pa so poskrbeli tudi moji otroci, vnuki in pravnuki. Hvala vsem in vse dobro v letu 2023.

Julijana Just:

V preteklem letu sem hvaležna, da sem ostala zdrava! December je bil obarvan z različnimi prireditvami, prehitro je minil. 

Direktorica Irena Strašek:

Leto, ki se je izteklo je bilo zelo pestro. V začetku leta se je upokojila dolgoletna direktorica in sama sem prevzela njeno funkcijo. Med vsakodnevnimi izzivi smo se vsi zaposleni na različne načine trudili lepšati dneve našim stanovalcem. V jeseni smo se veselili nove pridobitve- parka pred vhodom v dom. Leto 2023 naj prinese veliko lepega in dobrega. Predvsem, da se zavemo, da so prava in edina vrednost ljudje, ki nas obkrožajo. Naša povezanost, razumevanje in skupaj preživet čas. Čim večkrat objemite vse, ki jih imate radi.

Izjave zbrala in zapisala: Valentina Jecl, delovna terapevtka

Več: PEGAZOV DOM

Prejšnji članekPEGAZ: UVOD V ČAROBNI DECEMBER
Naslednji članekALI KUPOVATI ŽIVILA PRED IZTEKOM UPORABE?