OSEBNI POMOČNIK, DOBRA REŠITEV ZA STAREJŠE

  831

  KOT PROSTOVOLJKA POMAGAM STAREJŠIM IN VEČKRAT S PRIDOM UPORABLJAM VAŠE INFORMACIJE, RES HVALA. SPRAŠUJEM PA, KAKO DELUJE OSEBNA POMOČ ALI ASISTENCA, KADAR SAME INFORMACIJE NISO DOVOLJ?

  Preprosto: stopite v stik z nami, obiščite naš spletni portal,  napišite e-pošto ali pokličite našo brezplačno telefonsko številko 080 22 46.

  Najprej je potreben informativni posvet z osebnim svetovalcem, ki lahko poteka telefonsko ali po obvezni predhodni potrditvi termina v naši svetovalnici na Dunajski v Ljubljani.

  Kadar pa potrebujete konkretno pomoč, vam PROACTIVITA – Inštitut za proaktivno življenje, ponuja storitve v obliki osebnega pomočnika.

  V Inštitutu Proactivita združujejo osebne pomočnike različnih profilov, od študentov do mlajših upokojencev. Vsi so preverjeni, vezani pogodbeno in prek etičnega kodeksa. Za seboj imajo mrežo informacij in znanja strokovnjakov iz različnih področij. Ponudijo vam tistega, ki kar najbolj ustreza vašim potrebam.

  Osebni pomočnik je oseba, ki zastopa izključno vaše interese. Na voljo vam bo tako za pomoč pri reševanju vsakodnevnih težavic, kot za planiranje najpomembnejših življenjskih odločitev. Lahko ga polno zaposlite, lahko pa ga imate na dosegu le za vsak slučaj.

  Po potrebi vključujejo tudi druge strokovnjake, kot so: svetovalec s področja organizacije družine za pomoč na domu, pravni, nepremičninski in finančni strokovnjaki, izvedenci s področja družinske mediacije in psihoterapije.

  080 22 46 | info@proactivita.si | www.varnastarost.si | Inštitut Proactivita

  Prejšnji članek13. KONGRES ZDRUŽENJA E.D.E. V TALINU
  Naslednji članekALI GRE SUBVENCIONIRANA POMOČ V DEDNO MASO?