OPOROKE IN PRAVNO SVETOVANJE STAREJŠIM

  416

  Naš svetovalni servis vam lahko z zunanjimi strokovnjaki pomaga pri sestavi oporoke, pogodbah o dosmrtnem preživljanju, pogodbah o izročitvi in razdelitvi in ostalih zadevah v zvezi z zapuščinskimi postopki. Več o tem preberite v našem poglavju: PRAVO
  Lahko pa vam svetujemo in vas tudi opozorimo, da na maile, kot je ta, ki ga objavljamo spodaj, nikar ne odgovarjajte in posredujete svojih osebnih podatkov.
  Uživajte v izborni slovenščini.

  From: AMD
  Sent: Januar 21, 2011 8:03 AM
  To:
  info@varnastarost.siSubject: Zapuscina
  Jaz sem obrnete vas glede naših umrlih strank in naložb je naredil v naše banke. Jaz bi spoštovanjem zahteva, da se boste držali vsebine te pošte kot strogo zaupno, ker sem obrnete vas neodvisno in nobeden od uradnikov v tej banki, je obvešcen o tem sporocilu.
  Je 20. julija 2001, naš konec stranka, ki je bil nekoc Surova nafta in zlato Merchant deponira vsoto šest milijonov ameriških dolarjev v okviru upravljanja portfelja naših bank za 4 leta in deponiranje zapadla 20. julij 2005 z vec kot 98% rasti, ki znaša skupno enajst Millions osem sto osemdeset tisoc ameriških dolarjev.
  Naša stranka je umrl v Ljubljani decembra 2005, star 81 let v casu, ko je bil dokoncno razvezo postopki dolgo njegov 4 desetletja je zveza, ki je bilo zelo težko obdobje za tistega, ki bi pripeljal do njegove smrti po nalogu srca. Naša stranka ni navedla svoje ožjih sorodnikov ali upravicenca za njegovo zapušcino v svoji obliki bio-podatke in vsa naša prizadevanja za iskanje njegovih bližnjih sorodnikov pa je bil neuspešen.
  Glavni razlog za obrnete vas je za vas, naj se postavijo v kot naslednik zapušcine naših pozno stranke. Jaz sem vam zagotavlja, da bo to storjeno v okviru zakonite dogovor, ki bo varovala vse vpletene strani, iz kakršne koli kršitve zakona, ce lahko imam svoje absolutne zaupanja in zaupnosti. Jaz predlagam formulo za delitev 50/50  
  Ce se znajdete sposobni za delo z mano o tem, vrni se z mano za vec podrobnosti o tem, kako nadaljevati: Vaše polno ime in naslov, vaš kraj in datum rojstva, Your Private telefonske podrobnosti in poklic. Cakanje na vaš hiter odziv.
  Adrien M D

  Prejšnji članekBOLEČ HRBET? NAPAKE PRI SKRBI ZA HRBTENICO
  Naslednji članekVIRTUALNO DO AMBULANTE? ZAHTEVNA REČ…