OBISK PRVEGA OD DOBRIH DECEMBRSKIH MOŽ

  584

  V torek so nas do solz nasmejali učenci OŠ Bistrica ob Sotli z mentorico Barbaro Verbančič, ki so vključeni v krožek Spodbujanje socialnega in kulturnega kapitala. Nasmejali smo se ob skeču "Srce, da te kap", avtorja Tončija Babiča. Nastopali so Jona, Tina, Lucija, Aleš in Luka na harmoniki. Učenci so bili zelo ponosni, da so nastopali, hkrati pa je bila to lepa in prijetna izkušnja ob srečanju s starejšo generacijo.

  V četrtek smo v avli Pegazovega doma postavili božično smreko ter jo odeli v zlato. V petek smo pekli medenjake in linške oči, obiskali so nas dijaki optiki, ki so nam preverili vid ter po potrebi očistili in popravili očala, odšli smo na ogled razstave ročnih del društva invalidov, na šiviljski delavnici smo šivali muce in ob koncu smo se spoznali še z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića z licenciranima terapevtoma Natašo Strašek in Zdenkom Gradičem.

  V ponedeljek, dan po svojem godu, je stanovalce s svojim obiskom v spremstvu pojočih angelčkov razveselil Miklavž. Vsem je poklonil drobna darila ter jim zaželel veliko zdravja ter medsebojne dobrote v obliki prijaznih besed, potrpežljivosti in razumevanja. Nekaj stanovalcev in stanovalk pa se skozi celo leto še posebej trudi – bodisi s pomočjo sostanovalcem, pri gospodinjskih opravilih, zlaganju perila in vse te je ob pomoči Miklavža še dodatno nagradila direktorica Kristina Kampuš ter se jim iskreno zahvalila za ves vložen trud.
  VEČ: PEGAZOV DOM

  Prejšnji članekKEKSIJADA V DOSORJU ŽE KOT PRAVA OLIMPIJADA
  Naslednji članekDARILO ZA DEDKA IN BABICO. KAKO IZBRATI?