OBIŠČITE 1. F3ŽO V MARIBORU, 17. – 19.5.!

  392

  V svojem 13. letu Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO) svoje dobre prakse in izredno festivalsko vzdušje širi iz Ljubljane. Od 17. do 19. maja bo F3ŽO tako premierno gostoval v Ledni dvorani v Mariboru kot 1. Festival za tretje življenjsko obdobje Maribor. Pridružil se bo bogatemu in pestremu dogajanju Otroškega bazarja, največjega sejma za družine v Sloveniji. Skupaj bosta prireditvi ustvarili resnično medgeneracijsko vzdušje in krepili vezi med generacijami.

  SEJEM

  Na sejemski razstavi v okviru festivala se bodo predstavili razstavljavci z informacijami, izdelki in storitvami, ki spodbujajo aktivno staranje, izboljšujejo življenje tako starejših kot vseh ostalih generacij in prispevajo k uresničevanju sodelovanja in solidarnosti med generacijami. Med drugim bodo za različne izdelke in storitve na voljo sejemski popusti.

  Seznam sodelujočih >>

  MEDGENERACIJSKI KOTIČEK

  V medgeneracijskem kotičku se bodo različne generacije družile ob miselnem športu s kartami – bridžu, izdelovale bodo rože iz krep papirja in ključe iz borovega lubja, izražale svojo ustvarjalnost v likovnih in slikarskih delavnicah, članice Zveze kmetic Slovenije pa bodo otroke, starše in stare starše celo učile kuhanja. Babice in dedki bodo lahko s svojimi vnuki in vnukinjami obiskali tudi druge kotičke, kjer se bo ustvarjalo, raziskovalo in učilo.

  Program medgeneracijskega kotička >>

  ODPRTI ODER

  Na odprtem odru bodo vsak dan potekale glasbene, gledališke, plesne in folklorne predstave upokojenskih in drugih društev ter šol in vrtcev, pretežno iz štajerskega konca. Tako se bodo tudi na odru prepletali nastopi različnih generacij

  Program odprtega odra >>

  VSTOP PROST!

  Prejšnji članekJAVNI STANOVANJSKI SKLAD MOL VABI:
  Naslednji članekVREDNOTENJE STORITEV IN ZAGOTAVLJANJE VIROV