NOVO: HUJŠANJE V SKUPINI “VITKO ŽIVLJENJE”

  1081

  Predstavljamo Vitko življenje, program hujšanja v skupini po vzoru Weight Watchers!  Vitko življenje je edinstven slovenski program hujšanja v skupini, ki preverjeno zagotavlja tako zdravo izgubo kilogramov kot ohranjanje idealne teže, posebej prilagojen našim prehranskim navadam in načinu življenja, ter zdravi hrani, ki jo pridelamo v Sloveniji.  Tedenska srečanja pod strokovnim vodstvom izkušenega terapevta so namenjena spoznavanju praktičnih strategij zdravega načina prehranjevanja, pogovoru in motivaciji.

   
  "Kdor hujša s podporo skupine, shujša 3x več od tistega, ki se hujšanja loti sam."

     
  Hujšanje s pomočjo skupinskih srečanj je v tujini že dolgo časa znano kot preverjeno učinkovit način zdravega hujšanja in ohranjanja idealne teže. Na srečanjih se naučimo zdravega prehranjevanja, pravega odnosa do prehrane ter gibanja, kako obdržati motivacijo, pa tudi praktične nasvete ter strategije, ki pomagajo doseči zastavljeni cilj in  na dolgi rok ohraniti idealno težo. Vitko življenje ni dieta, je način življenja.

  Kje in kdaj?

   
  Srečanja potekajo enkrat tedensko v majhnih skupinah. Pričnemo v četrtek, 7. aprila v predavalnici Tehnološkega parka Ljubljana na Teslovi 30.

  Več na: www.vitko-zivljenje.si 

  Prejšnji članekUPOKOJENSKI DOMOVI, KAKO DO POSTELJE?
  Naslednji članekTEK JE IDEALEN RECEPT, TUDI ZA STAREJŠE