NOVO: ESCAPE IGLOO ali POBEG IZ IGLUJA

  557

  Ekipa Enigmarium Escape Room® prva na svetu premierno predstavlja

  svetovno novost – ESCAPE IGLOO ali POBEG IZ IGLUJA!


  Turistična atrakcija, resničnostna igra »pobeg iz sobe« ali »escape room« je v zadnjih dveh letih obnorela svet. Prvi ljubljanski Escape room Enigmarium® je odprl vrata lanskega septembra in se na portalu Trip Advisor že po nekaj tednih uvrstil na PRVO mesto med vsemi Ljubljanskimi aktivnostmi – nič čudnega, saj iz sobe prihajajo sami navdušeni tekmovalci! 
  Ekipa Escape Room Enigmaurium®, ki je vse zanke in uganke izvirno zasnovala sama  ter odprla že tri sobe –  poleg (od)Rešitve in (m)Učilnice na Trdinovi 8  lahko igralci od decembra obiščejo tudi sobo »Profesorjeva skrivnost« na Poljanski cesti 11 v Ljubljani –  želi s povsem novim formatom igre dokazati,  da je njihov koncept edinstven in da prvi na svetu zmorejo tudi razmišljanja »out of the box  room«.

  V sodelovanju z  ekipama Eskimska vas in Time out events, agencijo za organizacijo team buildingov,  ter s podporo izvrstnih slovenskih strokovnjakov, so s svežim pristopom na smučišču v Kranjski gori postavili »escape iglu« in ga spremenili v pravljično igro, v kateri igralci zares rešujejo različne zanke, uganke, spretnostne preizkušnje, ter tekmujejo s časom na pomembni misiji –  rešiti svet!

  Naloga tekmovalcev je: 

  Zemljo je zadel meteorit in vrgel svet s tečajev. Zemeljski magnetni pol se je prestavil v srce Kranjske gore. Posledice so katastrofalne. Kompasovi igli se je zmešalo in prihaja nova ledena doba. Zemljo lahko reši le ekipa tistih, ki boste tako pogumni, pametni in spretni, da boste uspeli najti štiri ključne elemente ter planetu vrniti ravnovesje.
  A pozor! Sile v igluju nad novim magnetnim polom so tako močne, da v njem možno preživeti le kratek čas! Boste zmogli dešifrirati kode, poiskati skrite namige, razvozlati zanke, ter najti štiri elemente še v pravem času? Vam bo uspelo rešiti svet? Koliko tekmovalcem bo uspelo rešiti svet je še neznanka. A ve pa se, da jih čaka nora in nepozabna dogodivščina in super zabava! 

  Vas mika?  Sestavite ekipo dva do pet igralcev ter rezervirajte termin!

  Enigmarium Escape Igloo® najdete na vznožju smučišča v Kranjski gori, poleg vlečnice Mojca. V iglu vas bodo zaklenili vsak dan (dokler se ne stopi!) od 9.00 do 21.00 ure, a priporočajo, da termin (2-5 igralcev, skupna cena za termin je 60 €) prej rezervirate:

  Prejšnji članekVABILO NA 22. POHOD PO JURČIČEVI POTI
  Naslednji članek15.3.: SPET BO TREBA ZAMENJATI PNEUMATIKE