NOVE REŠITVE POMOČI NA DOMU: ZA VSAKO DRUŽINO

  382

  Podjetje En Tim, ki pod blagovno znamko ProDomi ponuja celostno ponudbo storitev za družino in dom, odpira novo obliko pomoči na domu pod imenom: mi za Vas. Z njo se želi približati širši populaciji, saj danes postaja pomoč na domu že nuja, če želimo ohraniti svojo kakovost življenja.

  Problem pomoči na domu ni vprašanje samo starejše populacije, ki želi ohranjati svojo samostojnost in kakovost bivanja. Zelo so obremenjene tudi mlade družine. Današnji delovniki velikokrat segajo krepko čez 8 ur dnevno, pogosto so tudi deljeni in časa za družino in dom vse bolj primanjkuje. Pomoč na domu vse bolj potrebujemo, a hkrati se vedno znova na prvo mesto prerine vprašanje:  Koliko in kaj si lahko privoščimo?

  Za vsakega posameznika ali družino poiščemo najugodnejšo rešitev.

  Z blagovno znamko ProDomi smo dali potrebe vsake družine posebaj na prvo mesto in zanjo pripravili nadstandardno ponudbo storitev. S ponudbo mi za Vas pa smo izločili vse dejavnike, ki vplivajo na višjo ceno storitev in se jim uporabniki, ki so občutljivi na ceno lahko tudi odpovejo. Ti dejavniki so dodatna strokovna pomoč, mentorsko vodstvo ter vodenje in nadzor dela osebja.
  Izpostavili in izpopolnili pa smo dejavnik, ki je za vse ključnega pomena. To je vsekakor izbor prave osebe, ki bo vstopila v njihov dom in jim omogočila želeno pomoč na domu. V praksi ljudje porabijo ogromno časa, za iskanje ustrezne pomočni in upravičeno so soočeni z veliko pomisleki kot so: ali je oseba zanesljiva, ali bo dobro opravila svoje delo, ali ji lahko zaupamo in če nimajo priporočila znane osebe, kako naj jo sploh poiščejo?

  Z novo ponudbo rešujemo problem iskanja ustrezne pomočnice na domu.

   
  Glede na to, da že izvajamo dejavnost storitev pomoči na domu višjih standardov, zelo dobro poznamo potrebe strank, problematiko zahtevnosti dela in potrebne lastnosti osebe, ki pomaga družini na domu. Zato lahko veliko učinkoviteje pristopimo k iskanju ustrezne osebe, kakor če se tega posamezniki lotijo sami.

  Našim strankam prihranimo veliko časa in skrbi, saj jim poiščemo in predhodno preverimo osebo, ki je izkušena na področju dela, kjer pomoč potrebujejo. Osebo, ki je prosta v želenih terminih in času, ki živi v njihovem lokalnem okolju, da jim odgovarja tudi njena osebnost in seveda, da njena cena pomoči sovpada z vrednostjo, ki so jo pripravljeni plačati za pomoč na domu.

  Nihče ni 100% zanesljiv. Zato naše stranke dobijo tudi dodatno podporo.

   
  Včasih se zgodi, da se izbrane pomočnice »udomačijo« in začnejo postavljati svoja dodatna pravila in zahteve, ki  jih naročniki tudi sprejmejo kot kompromis, saj si želijo čim manj težav in kar se da dobro opravljeno delo.

  V takih primerih stranko podpremo in nastalo situacijo rešujemo tako, da damo pomočnici na uvideven način vedeti, da je ona tista, ki skrbi za zadovoljstvo stranke in je zato tudi s plačilom nagrajena.  V skrajnem primeru pa stranki omogočimo brezplačno zamenjavo pomočnice, ki se bo družini bolje prilagodila. Seveda, če se izkaže, da izbrana pomočnica ne zna zadovoljiti naših strank, ji stranke ne posredujemo več.

  Mi poiščemo, vi izberete, brez kompromisov in z več zadovoljstva.

  Družinam in posameznikom omogočimo osebno pomočnico, ki jo lahko izberejo na več področjih: varstvo za otroke, pomoč pri oskrbi in negi starostnikov, pomoč za osebe s posebnimi potrebami, kakor tudi na področju ohranjanja čistoče, ter urejenosti doma znotraj in zunaj.

  Poleg podpore in spremljanja zadovoljstva naših strank bomo v kratkem ponudili  tudi posebne ugodnosti, s katerimi si bodo lahko prihranile dodaten čas in denar.
  Tjaša Knap Maršič
  www.prodomi.si

  Več o tem lahko preberete tudi s klikom na povezavo: ProDomi

  Prejšnji članekOBSEŽEN SEZNAM DNEVNIH CENTROV ZA STAREJŠE
  Naslednji članekODPRAVIMO OVIRE Z DVIGALNO NAPRAVO