NAROČITE SI INDIVIDUALNI NAČRT ZA VARNO STAROST

  608

  Poskrbite zase in za svoje bližnje! V informacijskem centru VARNA STAROST zbiramo in preverjamo podatke o možnostih varnega preživljanja starosti ter svetujemo in odgovarjamo na vaša vprašanja. Pri nas na enem mestu zveste vse, kar vas zanima o domovih za starejše, oskrbovanih stanovanjih in pomoči na domu. Po naročilu pomagamo razrešiti tudi konkretne situacije ter pravno, finančno in nepremičninsko svetovanje.

  Ponujamo novo paketno storitev INDIVIDUALNI NAČRT ZA VARNO STAROST, ki vsebuje informativni posvet, analizo stanja in predloge rešitev s priporočili izvajalcev, brošuro s koristnimi informacijami ter prijavo v sistem obveščanja za dobo enega leta.

  Fredi A. iz Kamnika, sprašuje: »Rad bi se pravočasno pripravil na varno starost. Živim sam v preveliki hiši na obrobju in nisem prepričan, kaj bi bilo zame najbolje. Na koga naj se obrnem,  ne samo za informacije, ampak konkretne predloge in pomoč?

  Gospoda iz Kamnika smo povabili na informativni posvet v našo svetovalnico Varne starosti v Ljubljani in  po posvetu, zanj izdelali individualni načrt, ter predstavili konkretne možnosti.
   
  Pri pripravah načrta za varno starost upoštevamo povsem individualne situacije. V pogovoru zajamemo osnovne podatke (seveda ostajajo zaupni) – o željah in zmožnostih, o zdravstvenem stanju, o socialni mreži in nenazadnje tudi o finančnih dejstvih. Na podlagi izhodišč, z našim odličnim poznavanjem trenutne situacije v Sloveniji, pripravimo načrt in predstavimo nekaj najboljših možnosti.

  Gospod Fredi se je navdušil nad kvaliteto bivanja, ki jih ponujajo oskrbovana stanovanja, in se zdaj odloča za prodajo hiše in selitev. Pomagali mu bomo.

  POKLIČITE ZA INFORMATIVNI POSVET!


  Stopite v kontakt z nami, naročite se na e-novice, napišite e-mail ali pokličite našo brezplačno telefonsko številko 080 22 46. Informativni posvet z osebnim svetovalcem, je povsem brezplačen. Če boste želeli, pa lahko nato – po naročilu – izdela individualni načrt ali pa vas naprej napoti na specializiranega svetovalca. Za tak posvet in dober načrt, nikoli ni prezgodaj.

  IZDELAVA INDIVIDUALNIH NAČRTOV – PO NAROČILU

  Naši usposobljeni osebni svetovalci na podlagi pridobljenih podatkov izvedejo analizo stanja ter predloge konkretnih možnih rešitev. Vemo, kje so prosta mesta v domovih za starejše, katera oskrbovana stanovanja priporočamo in zakaj nekaterih ne, kako do subvencionirane pomoči na domu in kako do nadstandardne. Poznamo preverjene in kvalitetne izvajalce hišnih del za prilagajanje bivalnih razmer, pozorno spremljamo tudi razvoj tehnologije oskrbe na daljavo in telemedicine. V nadaljevanju ponujamo tudi pomoč, organizacijo in izvedbo sprememb, za katere se odločite.

  Po potrebi vključujemo tudi druge naše strokovnjake, kot so: svetovalec glede organizacija družine za pomoč na domu, pravni, nepremičninski in finančni strokovnjaki, kot tudi eksperti s področja družinske mediacije in psihoterapije.

  Za naročilo INDIVIDUALNIH NAČRTOV ZA VARNO STAROST nam pišite e-mail ali pokličite našo brezplačno telefonsko številko in zaupajte osnovne podatke. Informativni posvet bo potekal telefonsko ali po obvezni predhodni potrditvi termina, v naši svetovalnici na Dunajski v Ljubljani.

  VEČ INFORMACIJ:

  Prejšnji članekIZOBRAŽEVANJE: NIKOLI PRESTARI ZA UČENJE
  Naslednji članekZAPOSLITEV UPOKOJENCEV VPRAŠANJA IN ODGOVORI