IZOBRAŽEVANJE: NIKOLI PRESTARI ZA UČENJE

  380

  »Evropa, in z njo Slovenija, se danes sooča z demografskimi spremembami, ki so po svojem obsegu in teži brez primere. Spodbujanje večje in daljše participacije starejših v družbi postaja neizogiben trend, staranje prebivalstva pa odgovornost in izziv za nove oblike sodelovanja med generacijami«.  

  Na Centru razvoja človeških virov smo oblikovali program usposabljanja za strokovne delavce/ke, ki se ukvarjajo z razvojem, organiziranjem in izvedbo programov izobraževanj za odrasle.

  VABIMO VAS

  da se udeležite 40-urnega brezplačnega usposabljanja

  »NIKOLI PRESTARI ZA UČENJE«

  Izzivi pri izobraževanju starejših in spodbujanje medgeneracijskega sožitja,

  ki ga sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport ter Evropski socialni sklad v okviru operacije »Razvoj in izvajanje novo razvitih programov za usposabljanje strokovnih delavcev«.
  V programu usposabljanja vam bomo predstavili položaj starejših v sodobni družbi in socialno ekonomske vplive staranja prebivalstva. Seznanili vas bomo z metodami in pristopi za delo s starejšimi. Spoznali boste načine za motiviranje in vključevanje starejših v učenje, delo in družbo. S pomočjo primerov dobrih praks medgeneracijskega sodelovanja boste dobili koristne namige za oblikovanje in pripravo novih programov prilagojenih potrebam starejših. Pridobili boste tudi učno gradivo – priročnik s CD-jem in vajami, ki zajemajo obravnavane vsebine.  

  Uvodno srečanje bo 1. februarja 2013 v prostorih Centra razvoja človeških virov na Pobreški cesti 20 v Mariboru, sledilo bo 4 tedensko usposabljanje v e-učilnici z vmesnim srečanjem 13. 2. 2013. Zaključno srečanje bo potekalo 1. marca 2013.

  Več o programu in možnostih prijave lahko preberete v priloženem letaku.

  ZA OGLED LETAKA, KLIKNITE: TUKAJ!

  Prijave zbiramo do 24. januarja 2013 oz. do zapolnitve prostih mest.

  Natalija Žunko
  Vodja projektov/Project Manager

  tel.: +386 (0)2 333 13 39

  Prejšnji članekOD VOLNE DO VLOŽKOV ZA ČEVLJE V URI IN POL
  Naslednji članekNAROČITE SI INDIVIDUALNI NAČRT ZA VARNO STAROST