NAKUP MASAŽNEGA STOLA = INVESTICIJA V VAŠE ZDRAVJE

3853

Razvoj in napredek tehnologije prinašata vrsto prednosti v način človeškega življenja. Življenjski standard se izboljšuje, omogoča lažje delo, povečuje mobilnost in nudi več prostega časa. Po drugi strani pa se vse manj in premalo gibljemo in zaradi tega nastopajo številne zdravstvene težave. Naše telo postaja vse bolj okorno, skelet vse manj stabilen, mišice na eni strani preveč napete po drugi ohlapne. Pomagamo si z raznimi fitnes napravami in masažnimi pripomočki, med katerimi zadnje čase še posebej izstopajo masažni stoli, ki so vse popularnejši tako za domačo uporabo, kot tudi v slovenskih domovih za starejše.

Na trgu najdemo celo paleto raznovrstnih masažnih pripomočkov, masažnih blazin, postelj in masažnih stolov. Vsak dan vse več slišimo o masažnih stolih, jih srečujemo na sejmih in  trgovskih centrih. Nekateri med nami jih tudi preizkusimo in ugotavljamo, da nam to »paše« in da bi ga imeli tudi doma. Ko pa ugotavljamo, koliko takšen stol stane, se pri večini, želja po masažnem stolu ustavi.

Nakup dobrega masažnega stola ni poceni. Cena pa je relativna stvar. Lahko dobite tudi »poceni« masažni stol, ki pa ima morda samo vibracije? Tu se šele začne težava, kako izbrati primeren masažni stol, ki nam bo služil vsaj 7-10 let, takšna je namreč minimalna oz povprečna življenjska doba kvalitetnega masažnega stola. Seveda pa to ne pomeni, da bo stol po 10 letih že za na smetišče.

Na trgu je veliko ponudnikov masažnih stolov. Med njimi tudi podjetje Imprint d.o.o., ki se ukvarja z uvozom in distribucijo masažnih stolov in ostalih masažnih pripomočkov že od leta 2003 in je eden najstarejših prodajalcev v Sloveniji. Zastopamo in prodajamo masažne stole največjih in najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev kot so: Panasonic, Inada-Family in Sanyo iz Japonske, Alpha-Techno iz Nemčije, ter Interactive Health (boj znan kot Human Touch) iz Amerike. V zadnjem času pa tudi masažne stole priznanega kitajskega proizvajalca.

V programu imamo preko 40 različnih modelov v cenovnem razponu od 800 do 8.000 eur. Modeli se seveda razlikujejo tako po designu, materialu in/predvsem po funkcijah. Imamo stole z osnovnimi masažnimi  funkcijami kot prave masažne robote, ki izmerijo tudi stres in napetost v mišicah. Za vse modele je značilno, da masirajo hrbet, noge in nekateri tudi roke oz zadnjico.

Masažni roboti pa zmasirajo praktično celo telo (od glave do pete): stopala in prste na nogah, meča, stegna, zadnjico, boke, celoten hrbet, ramena, vrat in tudi roke! Vsi masažni roboti iz našega programa omogočajo 3D in tudi 4D globinske masažne tehnike. Nekateri modeli imajo še dodane masažne funkcije kot so: masaže z zračnimi blazinami, vibro masaže, nekateri modeli imajo tudi gretje v določenih predelih telesa (hrbet, noge).

Večina modelov je prikazanih in opisanih na naši spletni strani www.imprint.si, nekatere od njih lahko preizkusite tudi v  našem razstavnem salonu v Tangram centru v BTC-Ljubljani. Najboljši način izbire in nakupa masažnega stola pa je vsekakor preizkus le tega. V Imprintu vam prijazni in usposobljeni prodajalci svetujejo in pomagajo pri izbiri najprimernejšega masažnega stola za vas.

Vsi masažni stoli imajo dve leti garancije! Imamo kvaliteten servis in zagotavljamo vse rezervne dele! Možen je tudi odkup razstavnega exponata po zelo ugodni ceni.

Našim kupcem nudimo ugodno dostavo, brezplačno sestavo izdelkov in prvi zagon!

Za kakršnekoli nadaljnje informacije smo vam na voljo na mobilnem telefonu 051 417 200 ali preko spletne strani info@imprint.si!

Vrančič Zlato

Prejšnji članekALZHEIMER CAFE IN MISELNI ZAJČEK V PEGAZOVEM DOMU
Naslednji članekNASVETI ZA VARČEVANJE Z OGREVANJEM