NAJ ŽIVI PEGAZOVO PRIJATELJSTVO!

2089
pegazovo prijateljstvo

V sredo, 02.06.2021, je v Pegazovem domu potekalo tretje srečanje Pegazovih prijateljev. Pegazovo prijateljevanje je projekt, ki v domu uspešno poteka že od leta 2013. Namenjen je druženju stanovalcev in zaposlenih, med katerimi so se stkale že prave prijateljske vezi.

Klepetanje ob kavi, sprehajanje po parku, igranje družabnih iger so samo nekatere od oblik druženja, s katerimi zapolnimo čas stanovalcev. Na tokratnem srečanju smo odpotovali v daljno Francijo, kjer smo ob francoski glasbi uživali v kavarni Pegazus ob odlični kavi in flambiranih palačinkah s pomarančno kremo in vanilijevim sladoledom. Z nami je pripotovala tudi prav posebna gostja, kraljica slovenske glasbene scene, ki je dogajanje popestrila s svojim angelskim glasom in stasom.

Ta dan nas je vodila rdeča barva, ki je predstavljala ljubezen, prijateljstvo in pozitivno energijo, zato smeha in dobre volje ni manjkalo. Dogodek smo ovekovečili s fotografiranjem ob Eifflovem stolpu, da se bomo ob fotografijah lahko spominjali skupnega potovanja. Najboljša terapija je kava s prijateljem!

Naj živi Pegazovo prijateljstvo!

Anica Vreže, socialna delavka

VEČ: PEGAZOV DOM

 

Prejšnji članekKAJ JE FESTIVAL ZA TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE?
Naslednji članekVARNA HRANA JE KLJUČNA ZA PREPREČEVANJE BOLEZNI