KONCERT IN DELAVNICA NA LJUBLJANSKEM GRADU

  371

  Zvoki klasike in velikonočna delavnica na Ljubljanskem gradu

  Ansambel Musica cubicularis

  29. marca, ob 18.00, se bo v Stanovski dvorani na Ljubljanskem gradu predstavil ansambel Musica cubicularis, ki ga sestavljajo Božena Angelova, baročna violina, Žiga Faganel, baročna violina, Domen Marinčič, baročni violončelo, viola da gamba in
  Tomaž Sevšek, čembalo. Ansambel se posveča izvajanju stare glasbe na zgodovinskih instrumentih in v svoje koncertne sporede pogosto vključuje manj znana in še neobjavljena dela. Ansambel je doslej sodeloval s številnimi domačimi in tujimi glasbeniki. Gostoval je na številnih festivalih v Sloveniji, Italiji, Nemčiji in Španiji.
  Predstavili bodo dela A. Corellija, A. Vivaldija, J.S. Bacha in drugih.

  Vstopnina in prodajna mesta: Cena vstopnica za posamezen koncert iz cikla je 8 €, za obisk delavnice pa 3 €. Prodaja vstopnic poteka v Info centru na Ljubljanskem gradu, na spodnji postaji vzpenjače, na www.ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si.

  10 brezplačnih vstopnic za koncert čaka srečneže, ki se bodo odzvali in nam poslali e-pošto. Popusti za vse upokojence!

  Za vas smo pripravili 10 vstopnic za koncert, ki bo 29. marca, ob 18.00 na Ljubljanskem gradu. Vse kar je potrebno je, da nam do 20. marca 2012 pišete na elektronski naslov: info@ljubljanskigrad.si s pripisom Zvoki klasike. Med prejetimi sporočili bomo izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejel dve vstopnici.

  Velikonočna delavnica za odrasle

  Na Ljubljanskem gradu bo v času pred veliko nočjo živahno, saj na veliki četrtek, 05. 04. 2012, ob 11.00, organiziramo delavnico za odrasle na kateri bomo izdelovali okrasna velikonočna jajca in butarice iz barvnega papirja. Delavnica je namenjena vsem tistim, ki bi si doma radi pričarali velikonočno vzdušje in lep spomin na skupno ustvarjanje na Ljubljanskem gradu.
  Cena vstopnice: 3 €

  Prodaja vstopnic: Info center na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, vsak dan med 10.00 in 18.00 ter na www.ljubljanskigrad.si in vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si.

  Prejšnji članekSPOMIN OKREPLJEN, OBISKOVALCI ZADOVOLJNI
  Naslednji članekPRIHRANITE – VARČUJTE Z ENERGIJO IN VODO