KAKO NAJ IZPELJEM OBNOVO STARE STREHE?

  453

  ŽAL UGOTAVLJAM, DA BO STREHO NA HIŠI PREJ VZEL HUDIČ KOT MENE 🙂 SVETUJTE, KAKO NAJ IZPELJEM OBNOVO KAKOVOSTNO, A S ČIM MANJ ZAPLETOV.

  Za odgovor smo povprašali Gregorja Rupnika, direktorja podjetja Gradion, zastopnika za skandinavsko strešno kritino Decra:

  »Ena izmed ključnih prednosti strešne kritine Decra je, da je med najlažjimi kritinami na trgu in ima v primerjavi z drugimi strešnimi kritinami številne prednosti. Naj omenimo bistvene: majhna lastna teža je zelo pomembna na potresno izpostavljenih področjih in za stara, oslabljena ostrešja, sistem pritrjevanja zagotavlja odpornost proti močnim orkanskim vetrovom in burjo na Primorskem, sistem polaganja z dvojnim preklopom omogoča pokrivanje vseh streh z nakloni od 10⁰ do 90⁰, zaradi jeklenega jedra je kritina odporna proti toči do debeline 7 cm, vrhnji sloj naravnega mineralnega granulata zmanjšuje hrup, ki ga povzročajo padavine, zaradi grobe strukture kritine pa sneg ne drsi, tako da snegolovi na strehi niso potrebni. Za vrhunsko kakovostno kritino ponuja proizvajalec 40-letno garancijo, dokaz te kakovosti pa so številni kupci, ki so nam v 25-letni prisotnosti na slovenskem trgu zaupali svoje strehe. Svetujemo, da se za dodatna posvetovanja in ponudbo obrnete na enega izmed naših pooblaščenih krovcev, ki vam bo z veseljem svetoval in vam tudi strokovno prekril streho.

  Decra je idealna za vse oblike streh in vsa podnebna območja. Primerna je za nove objekte ali prenovo starih, stanovanjske ali poslovne zgradbe, v mestih ali na podeželju. V zadnjih 40 letih je bila strešna kritina Decra položena že na več kot 60 milijonov m² streh po vsej Evropi in zagotavlja maksimalno zaščito objektov na vseh območjih, od mestnih središč do visokogorja.

  Strešna kritina Decra je na voljo v obliki klasičnih betonskih ali opečnih strešnikov in v obliki tradicionalnih lesenih skodel. Združuje trdno jekleno jedro z večplastnimi odpornimi premazi in zaključnimi sloji različnih obdelav, oblik in barv, od naravnega mineralnega granulata do gladkega matiranega ali visokega sijaja. S sistemom strešne kritine Decra in popolno paleto dodatnih elementov lahko hitro in učinkovito pokrijemo vsako streho do zadnjega detajla iz enakega materiala in v enaki barvi, kot so strešne plošče. S popolnim sistemom strešne kritine Decra lahko zadovoljimo najzahtevnejše investitorje in arhitekte. Z izbiro strešne kritine Decra vam bo hvaležnih več generacij!«

  Več informacij:

  http://www.decra.si/

  Prejšnji članekPEGAZOVI STANOVALCI NA IZLETU V OLIMLJU
  Naslednji članekSODELUJTE V NAGRADNIH NATEČAJIH F3ŽO!