IZŠLA JE NOVA SPLETNA REVIJA DOM IN STIL!

  1647

  Nova brezplačna spletna revija Dom in Stil »Zima 13«  prinaša čudovite ideje za decembrsko ustvarjanje! Revija je je nedvomno pravi presežek ter enkratna popotnica za praznični december, posebej pa je za poudariti, da so v njej izvirne ideje slovenskih avtorjev in avtoric, ter nobenega »copy – paste« iz drugih revij! 

  Za vas so pripravili in predstavili doma narejena darila, recepte, dve zanimivi kuhinji, dveh stanovanji, nekaj portretov ustvarjalcev in kopico idej za dekoracije. Uživajte in delite dalje.

  KLIKNITE: http://revija.dominstil.si/

  Iz vsebine:

  "Poskušali smo oblikovati vsebino, s katero bomo lažje preživeli zimo. Res je, vso zimo, ne samo praznične dni in veseli december z množico zabav, otroških nastopov, družabnih obveznosti in vsem navideznim razkošjem, temveč tudi januar, ko začnemo znova in si obljubimo, da bomo v novo leto vstopili z zdravo prehrano in veliko gibanja. Živimo v času, ko se nam zdi, da imamo vsega preveč in premalo ravno tistega, kar najbolj potrebujemo in ne moremo dobiti. Naj bodo to prosti čas, višja plača ali nižji davki. Zavedamo se, da so denarnice tanke, zato smo za vas pripravili predloge za doma narejena darila za otroke in starše, sosede, prijatelje in sorodnike, najdete jih na strani 34. Ljubitelji koktajlov in sladic si oglejte recepte na strani XX, tisti, ki se januarja odločate za dieto, pa solate in smutije na strani 76.

  Glavni temi sta tokrat med in kruh, obiskali smo čebelarja medičarja in pripravili recepte z medom, vse od zajtrka, solate do sladice. Recept za kruh smo našli na Krasu pri Matejki, ki redno peče domač kruh za svojo družino, pokukajte na stran 13. Predstavljamo Jolando, mojstrico patchworka, in Darjo, ki skrbi za simpatični trendovski bistro Bazilika. O pomembnih in prezrtih prostorih, kot so hodniki, garderobe, avle, stopnišča, smo se pogovarjali z Ano, Juretom in Ano, ki jih – kot ekipa z imenom Svet vmes – spreminjajo v prostore, ki učijo, zabavajo in povezujejo. V tokratni številki najdete tudi dekoracije za praznični čas, od adventnih venčkov, koledarjev do zavijanja daril in zanimivih novoletnih drevesc; čisto na koncu, a ne po pomenu, smo poskrbeli še za naše pernate prijatelje.
  Tokrat v reviji ne boste našli podrobnih navodil, pač pa simpatične ikone, ki vas bodo vodile na portal. Izkoristite prednosti spletne revije, saj lahko že s klikom pridete do podrobnih navodil. Prelistajte revijo, sporočite nam svoje mnenje in se oglasite na našem Facebook profilu, čakajo vas presenečenja. Želim vam miren december v krogu najdražjih in zdravja v letu 2014."

  Prejšnji članekVABILO V KINO: KAJ KO BI ŽIVELI VSI SKUPAJ?
  Naslednji članekZPS SVETUJE: NAČRTUJTE PRAZNIČNE IZDATKE