IŠČEM, PRODAM, ZAMENJAM, KUPIM, ODDAM, PODARIM

  3406

  Pred vami je nova rubrika MALI OGLASI za brezplačno izmenjavo osebnih ponudb in povpraševanj po storitvah in izdelkih namenjenih starejšim.
  Vaše ponudbe in povpraševanja nam pošiljajte na naslov: info@varnastarost.si Oglase bomo uredniško obdelali in po lastni presoji objavljali. Med brezplačne objave ne sodijo komercialne ponudbe. Objavljali bomo le tiste oglase, kjer bomo presodili, da je vsebina primerna in da z objavo lahko komu pomagamo. Določenim oglasom lahko kontakte naročnika na njegovo željo pridržimo v uredništvu.
  Oglase bomo objavljali po potrebi, v zbirnikih z omejeno količino oglasov.
  Dodatna vprašanja ali komentarji na male oglase so omogočeni vsem. Spodaj pod objavami se vam odpre okno za komentar. Če imate odprt profil na Facebooku, se lahko predstavite in povežete preko njega, deluje pa tudi brez tega, povsem anonimno.

  1.) Oprema za oskrbo težkega bolnika – PRODAM

  Seznam pripomočkov :
  – Postelja na kolesih, dvižna z ročajem in ogrado znamke Burmeier
  – Antidekubitusna blazina s kompresorjem Economic II 196812
  – Invalidski voziček z nasloni za noge
  – Mobitel Vitafon 1100
  – Stol higijenski Roma medical
  – Visoka straniščna dila
  – Hodulja navadna horizontalna
  – Stol za kopanje

  · Vse z navodili za uporabo
  · Kupljeno v letu 2009 ali 2010
  · Prodaja se v kompletu
  · Cena je fiksna
  · Prevzem v Ljubljana Center takoj po plačilu celotne kupnine
  · Informacije na: 041 649 011, Matjaž

  Cena kompleta 1.000 EUR

  2.) Oskrbovano stanovanje, Videm Dobropolje – PRODAM

  Varovano stanovanje št.119 v izmeri 46 m2 v pritličju, zgoraj je izgotovljena mansarda, dvorišče 37 m2 in zelenica 136 m2. Stoji na parceli 392/28 k.o. Videm Dobrepolje, vpisano v vl.št. 541 k.o. Videm Dobrepolje. Je novo, zgrajeno leta 2008, opremljeno za dve osebi. Ima dnevni prostor s kuhinjo, sobo z dvema posteljama, kopalnico, predprostor, zunaj je terasa in vrt s pogledom na Kamen vrh in Grmado.
   
  Cena je 120.000 eur in nudimo 20% popust.
  Informacije v uredništvu.

  3.) Grob na Starih Žalah – ODDAM

  Grob, v bližini cerkve na Starih Žalah v Ljubljani, enojen, okvirjen z robnikom, prazen, oddam oz. odstopim pravico do najema. Informacije: 041 360 090
  Cena: 1.990 €

  PRODANO!

  4.) Več stanovanjskih enot, primernih za starejše – IŠČEMO

  Predvsem v Ljubljani, pa tudi drugih večjih mestih, iščemo več različnih stanovanj, ki bi bili primerni za bivanje starejših. Pogoj: čimmanj ovir in bližina infrastrukture. Povpraševanja so tako za nakup, kot dolgoročni najem. Največ se iščejo manjše pritlične enote z lastnim atrijem. Opremljeno ali neopremljeno. Možne tudi menjave.
  Vaše ponudbe bo prevzela licencerana nepremičninska posrednica. Več informacij v uredništvu. Pišite: info@varnastarost.si

  Prejšnji članekBREZ ČAKANJA DO VARNEGA STANOVANJA V KAMNIKU
  Naslednji članekKOPER: 30 OSKRBOVANIH STANOVANJ POLETI 2012