IDEJA ZA IZVIRNO DARILO ZA VSE GENERACIJE

  574

  VROČE: Prvi ljubljanski »escape room« Enigmarium z veseljem sporoča, da se je uspešnima in v teh dneh tudi skoraj povsem razprodanima  sobama za pobeg (od)Rešitev ter (m)Učilnica na Trdinovi ulici 8, pridružila še tretja soba z imenom »Profesorjeva skrivnost« na Poljanski ulici 11 v Ljubljani. Darilni boni za igro pobega iz sobe so lahko odlično in izvirno darilo za vsakega obdarovanca, družino ali družbo prijateljev, ne glede na njihovo starost.

  Nalezljivo navdušujoča igra

  Pustolovski koncept igre »escape room« ali »pobegni iz zaklenjene sobe v eni uri«  je v dveh letih obnorel svet.  Skrbno premišljen, izviren in unikaten koncept sob Escape Room Enigmarium®  zaokrožuje  skrivnosten ambient, karizmatični moderatorji, obilica ugank različnih zvrsti in težavnosti ter časovni pritisk, ki stopnjuje napetost vse do navdušenega "Aha, že vem!" trenutka. Najpogostejši stavek, ko tekmovalci najdejo ključ, je:  »Kdaj odprete  naslednjo sobo?«   

  Prva in druga soba na Trdinovi 8

  Zato smo septembra odprti prvi sobi (od)Rešitev,  na isti lokaciji novembra pridružili še drugo sobo (m)Učilnico. V prvi morajo igralci razvozlati in dešifrirati kar nekaj detektivskih zank in ugank, preden se zbudi mračna skrivnost,  v drugi sobi pa se v šolskih prostorih dogajajo nenavadne reči. Učenci morajo  rešiti nekaj povsem drugačnih, zelo zabavnih testov ter preizkušenj, da ne ostanejo zaklenjeni po pouku.  Čeprav je koncept igre enak, so uganke in preizkušnje v vsaki od sob povsem drugačne. 

  NOVO: Tretja soba na Poljanski 11

  S veseljem sporočamo, da smo pod krovno blagovno znamko escape room Enigmarium® pravkar priključili še tretjo sobo z imenom »Profesorjeva skrivnost« na Poljanski ulici 11 v Ljubljani.

  V skrivnostni sobi je profesor Rufus Amadeus po desetletjih eksperimentiranja in izpopolnjevanja ustvaril čudežni napoj. Njegov izum je tako dragocen, da bi ga lahko navadni smrtniki napačno izkoristili – zato ga je moral zavarovati z nizom preizkušenj za vse tiste, ki bi ga iskali … Komu bo uspelo dokazati, da je vreden njegove zapuščine? 


  Sobo »Profesorjeva skrivnost« je pod znamko WAY OUT ustvarila ekipa mladih zanesenjakov.  Tudi ta soba je izvirno zasnovana, drugačna, unikatna ter izvrstno izvedena, prav tako se ujemata tudi vizija, filozofija in cilji obeh znamk ter predanost in entuziazem vsakega posameznega člana. Prav zato sta ekipi Enigmarium in Way out sklenili, da ne bosta po slovensko obdelovali vsaka svojega majhnega vrtička, temveč bosta svoje sile od danes enotno združevali pod isto, krovno znamko Enigmarium®.  V vseh sobah tako veljajo enaki pogoji, pa tudi darilne bone lahko izkoristite po želji v katerikoli od sob.      

  Združeni bomo lažje slediti zasnovanemu konceptu znamke, skrbeli za izvedbo komunikacijske strategije ter udejanjanju načrtov širitve. Predvsem pa ne bomo razočarali tistih, ki bi se radi čimprej preizkusili v igri pobega iz sobe, ki jim zadnje dni zaradi razprodanosti terminov nismo mogli ustreči.

  Prisrčno vabljeni na obisk!

  Več informacij: