F3ŽO TUDI LETOS V MARIBORU IN LJUBLJANI

  1193

  Pridružite se številnim sodelujočim na F3ŽO v Mariboru in Ljubljani!
   
  Soustvarjajte 2. F3ŽO Maribor in 14. F3ŽO Ljubljana skupaj z nami. Pridružite se številnim razstavljavcem na sejemski razstavi festivala, sodelujte z nastopi na odprtem odru, pripravite program v odprti delavnici ali eni izmed predavalnic.

   

  BREZPLAČNE PREDSTAVITVE NA ODRU ZA DRUŠTVA, ŠOLE IN VRTCE

  Pojete v pevskem zboru, nastopate v glasbeni skupini? Sodelujete v folklorni skupini, morda gledališki? Imate kakšno drugo idejo za zanimiv program ali predstavitev na odru. Za vsa društva, šole in vrtce je 15-minuten nastop na odru brezplačen. Prijavite se!

  SODELUJTE NA NATEČAJIH FESTIVALA

  Ob dvajseti obletnici mednarodnega leta družine 2014 (OZN), smo pripravili različne zanimive natečaje za otroke in odrasle (likovni, literarni, medgeneracijski …), s katerimi jih želimo spodbuditi k razmišljanju o tem, kakšni so odnosi znotraj njihove družine, kakšen je odnos njihove družine do okolice ter česa vse so se naučili od svojih staršev in starih staršev. 

  NAČRTUJTE OBISK FESTIVALOV

  Ne glede na to, ali boste na festivalih aktivno sodelovali ali ne, vas tako v Mariboru kot v Ljubljani čakajo pester kulturni in zabavni program, številne stojnice na sejemski razstavi ter bogat spremljevalni program. Zato si le rezervirajte čas za obisk in spremljajte spletno stran www.f3zo.si ter našo Facebook stran, kjer vas bomo obveščali o vseh aktivnostih!

  Prejšnji članekSSZS: ZAMIK FINANCIRANJA DOMOV V IZGRADNJI?
  Naslednji članekKJE SO IN KOLIKO STANEJO OSKRBOVANA STANOVANJA