TEK BOŽIČKOV ZA RDEČE NOSKE V TIVOLIJU

  647

  Ljubljanski park Tivoli bodo rdeče kapice Dobrodelnega teka in pohoda Božičkov preplavile v petek, 18. decembra, ob 18. uri. Tekači (posamezno ali v skupinah) si bodo izbrali 6- ali 12-kilometrsko traso, pohodniki, ki se jim lahko pridružijo prijatelji, otroci in kužki, pa se bodo podali po 2-kilometrski poti.
   
  Da nikomur ne bo hladno, bodo pred štartom z ogrevanjem kot vsako leto poskrbeli navihani klovni zdravniki, na cilju pa bodo tekači in pohodniki dobili topel čaj. Najmlajši (pa tudi odrasli seveda) bodo na koncu lahko svoje skrivne želje zaupali Božičku, ki bo poskrbel za dobro voljo in glasno navijanje.
  Prijavnina, ki za posameznike znaša 7 €, za skupine in družine z otroki (najmanj ena odrasla oseba in otrok) pa 5 €, je v celoti namenjena Rdečim noskom klovnom zdravnikom. Organizatorji s spletnega portala Tekaški forum, največje skupnost ljubiteljev teka in rekreacije v Sloveniji, bodo ob pomoči športne agencije ProminaSport ter številnih prostovoljcev, sponzorjev in donatorjev marljivo delali, da bo prireditev kar najbolje uspela.

  Lani je skoraj 800 udeležencev skupno zbralo 4.300 evrov, ki so jih ob zaključku prireditve, ob 19.30. uri, v roke prejeli navdušeni klovni zdravniki Rdečih noskov. Letos si vsi skupaj želijo vsaj toliko udeležencev, da bi lahko pričarali še več nasmehov ne le na obraze malih in velikih bolnikov, temveč tudi vseh, ki jim bodo to dobro delo omogočili.

  Rezervni datum za 12. Dobrodelni tek in pohod Božičkov je 19. december.

  Prijavnico in več informacij o dogodku najdete na spletni strani http://www.tekbozickov.si/prijave/

  Prejšnji članekSTARANJE PREBIVALSTVA, PREDLOGI UKREPOV
  Naslednji članekOHRANIMO PROST DOSTOP DO JAVNIH INFORMACIJ