BAZAR GENERACIJ NA OTROŠKEM BAZARJU

  399

  Tudi na letošnjem Otroškem bazarju, ki bo od 12. do 15. septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, bo veliko vsebin, ki bodo povezovale različne generacije – ustvarjalne delavnice, kulturni program na odru, športne aktivnosti idr.
              
  Prvi dan prireditve, 12. septembra, bodo upokojenci ljubljanskih Dnevnih centrih aktivnosti za starejše, v okviru »Bazarja generacij«, predstavili delček tega, kar nastaja v njihovih centrih. Otrokom bodo predajali svoja znanja o izdelovanju ogrlic, okraskov, knjižnih kazalk, okrasnih kamnov in punčk iz cunj ter jih naučili izdelovanja slastnih piškotov.

  MEDGENERACIJSKO POVEZOVANJE NA OTROŠKEM BAZARJU

  Vse dni prireditve se bo mogoče sprehoditi med številnimi razstavljavci, ki bodo ponudili sejemske popuste, si ogledati mini živalski vrt, spremljati gledališke in glasbene nastope na odru, izražati ustvarjalnost na delavnicah, spoznavati poklice in različne športne aktivnosti ter početi še marsikaj zanimivega. Otroški bazar je namreč prostor izobraževanja, zabave in ugodnih nakupov.

  •    Seznam sodelujočih >>
  •    Program prireditve >>

  DOBRODELNE DROBTINICE

  Otroški bazar tudi letos ne pozablja na dobrodelnost, saj pripravlja z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje dobrodelno akcijo, v okviru katere se bodo zbirale nove in lepo ohranjene šolske potrebščine. Podarjene bodo socialno šibkim družinam. Pobarajte svoje vnuke in vnukinje, naj pobrskajo med svojimi potrebščinami in tiste, ki jih ne potrebujejo več, darujejo.

  Obiščite s svojimi vnuki in vnukinjami 8. Otroški bazar!

  Vstop prost!

  Več na: www.otroskibazar.si/ljubljana  

  Prejšnji članekZDRAVLJENJE IMPOTENCE Z NOVO METODO
  Naslednji članekSREČANJE DVEH DOMOV ZA STAREJŠE