40 PROSTIH MEST NA VOLJO V DOMU PREBOLD

  1052

  Išče domsko oskrbo zase ali za svoje? Vabljeni v Dom Prebold.
  Naj Vam na kratko opišemo objekt, kjer se Dom starejših občanov Prebold nahaja. Objekt je domiselno oblikovan v obliki črke H. Stanovalci imajo tako možnost zbiranja in druženja v dnevnih prostorih, kateri so povezani z bivalnimi enotami. Dom je na čudoviti lokaciji, kjer nas z ene strani obkroža stanovanjska soseska, na drugi strani pa le z nekaj koraki pešpoti pridemo do trgovskega centra, banke, zdravstvenega doma, lekarne, vrtca, cerkve, avtobusne postaje in še kaj. Vse to omogoča našim stanovalcem možnost medgeneracijskih povezav in povezav z okoljem. Stanovalci se tako ne počutijo odrinjene na rob življenjskega dogajanja, temveč po svojih sposobnostih ostajajo aktivni v vseh socialnih funkcijah.
  Vsi stanovalci, ne glede na vrsto oskrbe in zdravstvene nege so pri nas nameščeni v nadstandardno velikih, novo opremljenih enoposteljnih oziroma dvoposteljnih sobah. Vse sobe so klimatizirane, opremljene z lastno kopalnico, balkonom in dodatno opremo (telefon, TV, internet). Stanovalcem nudimo kakovostno socialno oskrbo standardnih tipov ter zdravstveno nego 24 ur, delovno-terapevtske storitve in storitve fizioterapije. Organiziramo tudi različne prostočasne aktivnosti za vzpodbujanje umskih in telesnih sposobnosti, na razpolago imamo frizerski salon, knjižni fond, prostore za telesno vadbo, večnamenske prostore za druženje in še veliko dodatnih možnosti za aktivno življenje.
  V našem Domu uporabnikom zaračunavamo samo ceno oskrbe, ki je primerljiva z cenami oskrbe v drugih zasebnih domovih za starejše po Sloveniji. Stroške zdravstvene nege pa do pridobitve koncesije za opravljanje storitev institucionalnega varstva oseb starejših od 65 let pokrivamo iz svojih lastnih sredstev. Kljub temu, da za naše podjetje to predstavlja velik strošek, naši stanovalci niso v ničemer prikrajšani za storitve zdravstvene nege, prav tako pa jim za te storitve iz svojega žepa ni potrebno plačati nič.
  V Domu starejših občanov Prebold je tudi pestro dogajanje. Samo v letu 2012 se je že zgodilo veliko zanimivih dogodkov. V mesecu februarju nas je tako obiskal predsednik Republike Slovenije gospod Danilo Turk (povezava do novice: http://www.dom-starejsih-obcanov-prebold.si/novice/novica.php?id=9250&jez=1&titl=Predsednik države na obisku v domu), obiskali so nas tudi kurenti, kratek koncert so pripravili Ljudski pevci Studenček, prav  tako pa smo pripravili proslavo ob Kulturnem prazniku 8. februarja.
  Zato vabimo vse, ki so zainteresirani za bivanje v Domu starejših občanov Prebold, da nas obiščete ali pa pokličete, da Vam bomo podrobnejše predstavili naš Dom.

  Za vse informacije smo dosegljivi na naslednje telefonske številke:

  • 03/703-48-01 (tajništvo),
  • 03/703-48-03 ali 040-749-035 (socialna delavka Marija Volk), 
  • 03/703-48-02 ali 040-749-245 (glavna sestra Patricija Rizmal),

  Prav tako smo Vam dosegljivi prek e-mail pošte:

  • darja.aznik@kdu.si (tajništvo)
  • marija.volk@kdu.si (socialna delavka)
  • patricija.rizmal@kdu.si (glavna sestra)
  Kontaktirajte nas, veseli Vas bomo!

  Za več informacij, klikite TUKAJ

  Prejšnji članekRAZPIS ZA OSKRBOVANA STANOVANJA KOPER OLMO
  Naslednji članekZVOKI KLASIKE IN ZGODBE Z LJUBLJANSKEGA GRADU