RAZPIS ZA OSKRBOVANA STANOVANJA KOPER OLMO

  1847

  V Kopru, na lokaciji Olmo, je v gradnji objekt s 30 oskrbovanimi najemnimi stanovanji. V neposredni bližini bo zgrajen dom za starejše občane. Investitorja v objekt z oskrbovanimi stanovanji sta Nepremičninski sklad PIZ in Javni stanovanjski sklad Mestne občine Koper. Stanovanja bodo vseljiva predvidoma oktobra 2012.

  Objekt bo obsegal klet, pritličje in tri nadstropja, opremljen bo z dvigalom. V pritličju bo kolesarnica, skupna pralnica s pralnim in sušilnim strojem ter opremljen prostor za druženje s čajno kuhinjo in sanitarijami. V kleti bo 25 parkirnih mest, od katerih bo sedem za invalide, pred vhodom v objekt bo za najemnike in obiskovalce na voljo pet parkirnih mest, od katerih bo eno za invalide.

  Skupaj bo na voljo 30 stanovanj, od katerih bo 15 stanovanj velikosti med 37-42 m2, 6 stanovanj okoli 45 m2 in 9 stanovanj med 50-66 m2, z opremljeno kuhinjo (kuhinjski elementi, hladilnik z ločenim zamrzovalnikom, električna kuhalna plošča, kuhinjsko korito) in kopalnico (arhitekturno prilagojena gibalno oviranim osebam). V vsakem stanovanju bo priključek za napravo za klic v sili 24 ur na dan, televizor, telefon, internet, klimatsko napravo, pomivalni in pralni stroj.

  Prednost pri najemu bodo imeli občani Mestne občine Koper.

  Od 2.4. – 3.5. 2012 je odprt razpis za najem. Vabimo vas, da se seznanite z razpisnimi pogoji in oddate svojo prijavo. Stanovanja bodo vseljiva predvidoma v oktobru 2012.
  Za več informacij in prijave, kliknite: tukaj

  Kontakti:

  Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.

  Mala ulica 5, 1000 Ljubljana

  Telefon: 01/ 300 88 11
  Telefax: 01/ 431 83 32

  E-mail: info@ns-piz.siInternetna stran: www.ns-piz.si

  Prejšnji članekNE ZAMUDITE APRILA V CANKARJEVEM DOMU
  Naslednji članek40 PROSTIH MEST NA VOLJO V DOMU PREBOLD