22. F3ŽO – CANKARJEV DOM, 27. – 29.9.23, VABLJENI!

613

Z veseljem najavljamo, da se že 𝟮𝟮. 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝘇𝗮 𝘁𝗿𝗲𝘁𝗷𝗲 Ž𝗶𝘃𝗹𝗷𝗲𝗻𝗷𝘀𝗸𝗼 𝗼𝗯𝗱𝗼𝗯𝗷𝗲 vrača v 𝗖𝗮𝗻𝗸𝗮𝗿𝗷𝗲𝘃 𝗱𝗼𝗺, 𝗼𝗱 𝟮𝟳. 𝗱𝗼 𝟮𝟵. 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟯!

Poleg 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗿𝗲𝗴𝗮 𝘀𝗲𝗷𝗲𝗺𝘀𝗸𝗲𝗴𝗮 𝗱𝗼𝗴𝗮𝗷𝗮𝗻𝗷𝗮 napovedujemo bogat izobraž𝗲𝘃𝗮𝗹𝗻𝗶, 𝗸𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗻𝗶 𝗶𝗻 𝘀𝘁𝗿𝗼𝗸𝗼𝘃𝗻𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺 Zabeležite si datum in potrdite udeležbo na dogodku! Več informacij sledi…

Z veseljem sporočamo, da bo tokratni, že 22. Festival za tretje življenjsko obdobje, potekal 𝗽𝗼𝗱 𝗰̌𝗮𝘀𝘁𝗻𝗶𝗺 𝗽𝗼𝗸𝗿𝗼𝘃𝗶𝘁𝗲𝗹𝗷𝘀𝘁𝘃𝗼𝗺 𝗽𝗿𝗲𝗱𝘀𝗲𝗱𝗻𝗶𝗰𝗲 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗸𝗲 𝗦𝗹𝗼𝘃𝗲𝗻𝗶𝗷𝗲 𝗱𝗿. Nataša Pirc Musar.

Po opravljenem pravosodnem izpitu leta 1997 je Natašo Pirc Musar poneslo v svet 𝗻𝗼𝘃𝗶𝗻𝗮𝗿𝘀𝘁𝘃𝗮 𝗶𝗻 𝗸𝗼𝗿𝗽𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝘃𝗻𝗲𝗴𝗮 𝗸𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗿𝗮𝗻𝗷𝗮, kasneje pa smo jo spoznali v številnih drugih vlogah, med drugim tudi kot 𝗼𝗱𝘃𝗲𝘁𝗻𝗶𝗰𝗼 in 𝘀𝗹𝗼𝘃𝗲𝗻𝘀𝗸𝗼 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗷𝘀𝗸𝗼 𝗽𝗼𝗼𝗯𝗹𝗮𝘀̌𝗰̌𝗲𝗻𝗸𝗼, danes pa kot 𝗽𝗿𝘃𝗼 𝗽𝗿𝗲𝗱𝘀𝗲𝗱𝗻𝗶𝗰𝗼 𝗿𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗸𝗲.

Leta 2022 se je udeležila tudi našega 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝗮 𝘇𝗮 𝘁𝗿𝗲𝘁𝗷𝗲 𝘇̌𝗶𝘃𝗹𝗷𝗲𝗻𝗷𝘀𝗸𝗼 𝗼𝗯𝗱𝗼𝗯𝗷𝗲, kjer se je aktivno udejstvovala v okviru 𝘀𝘁𝗿𝗼𝗸𝗼𝘃𝗻𝗲𝗴𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗮, na 𝗽𝗿𝘃𝗲𝗺 𝘂𝗿𝗮𝗱𝗻𝗲𝗺 𝘀𝗼𝗼𝗰̌𝗲𝗻𝗷𝘂 𝗽𝗿𝗲𝗱𝘀𝗲𝗱𝗻𝗶𝘀̌𝗸𝗶𝗵 𝗸𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮𝘁𝗼𝘃 𝘃 𝟮𝟬𝟮𝟮, ki je potekal ravno na našem festivalu, pa je še kot predsedniška kandidatka predstavljala in odgovarjala na vprašanja 𝗻𝗮 𝘁𝗲𝗺𝗼 𝗱𝗼𝗹𝗴𝗼𝘇̌𝗶𝘃𝗲 𝗱𝗿𝘂𝘇̌𝗯𝗲.

Predsednici republike se zahvaljujemo za prevzem častnega pokroviteljstva našega 22. festivala, in verjamemo, da bo s svojo podporo in predanostjo prispevala k promociji aktivnega ter zdravega življenjskega sloga starejših in pomagala širiti geslo festivala: 𝗩𝘀𝗶 𝘀𝗺𝗼 𝗲𝗻𝗮 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮!

Več: info@f3zo.si

Prejšnji članekBARVANJE POZITIVNO VPLIVA NA STAREJŠE Z DEMENCO
Naslednji članekDRUŠTVO SPOMINČICA ROGAŠKA SLATINA