ZAKAJ SO VOZNIKI TOYOT BOLJ SREČNI?

  402

  Če zima noče oditi, je treba pomlad pač priklicati… Preverite v Toyota centru Ljubljana, kjer med drugim vzamejo vaš avto v račun za nakup novega ali preverjeno rabljenega. Pridružite se družini srečnih voznikov Toyot, vozil, ki se statistično najmanjkrat pokvarijo in kjer se pomlad začne najprej. Zakaj? Ker imajo vrhunske storitve po ugodnih cenah – vse na enem mestu!

  TOYOTINA POMLAD. Zapeljivo živahna.

  Neprijazne zimske razmere so lahko pustile svoj pečat na vašem vozilu. Pomlad je pravi trenutek, da svojo Toyoto odpeljete v pregled k nekomu, ki jo res dobro pozna – na pooblaščeni Toyotin servis. V obdobju od 15. 3. do 31. 5. 2013 smo vam pripravili raznovrstno ponudbo storitev, originalnih nadomestnih delov in dodatne opreme po ugodnih cenah.

  Vabimo vas, da pripeljete svoje vozilo Toyota na pooblaščeni servis Toyota, ki mu lahko zaupate, da bo servis opravljen strokovno in kvalitetno. Vaša Toyota mora brezkompromisno, ne glede na starost, ohraniti varnost in zanesljivost, ki jo lahko dosežete samo z vgradnjo nadomestnih delov najvišje kakovosti – originalnih nadomestnih delov Toyota na pooblaščenem servisu Toyota.

  Za vas smo pripravili posebno ponudbo vzdrževanja vozila Toyota, ki vključuje vse potrebne storitve in nadomestne dele za in po meri vozil starejših od 5 let.
  Odkrijte prednosti ponudbe Toyota 5+, ki vključuje ugodno ponudbo vzdrževanja vozil Toyota, starejših od 5 let! Vzdrževanje vozila v pooblaščeni mreži Toyotinih servisov in z uporabo originalnih nadomestnih delov ter motornih olj, veča zanesljivost in varnost vozila ter 100% ohranja verodostojnost vaše Toyote.

  Nenazadnje – v kolikor se odločate za zamenjavo vozila v skladu s "staro za novo", z vzdrževanjem vozila pri pooblaščenem servisu ohranjate pristnost vašega vozila, z dokazili o vzdrževanju pa si zagotovite tudi višjo prodajno vrednost vozila.

  Vaša varnost ne dovoljuje kompromisov!

  TOYOTA VOZILA ZASLUŽIJO TOYOTA STORITVE

  Več info:

  Prejšnji članekVSAK TRETJI V SLOVENIJI IMA POVIŠAN KRVNI TLAK
  Naslednji članekSVETOVANJE O PRAVICAH V ZDRAVSTVENEM VARSTVU