VABLJENI NA KREATIVNE DELAVNICE ZA STAREJŠE

  767

  Društvo prijateljev mladine Mozirje in Zavod Zlata leta organizirata delavnico izdelovanja izdelkov iz filca. Delavnica je v prvi vrsti namenjena starejšim, dobrodošli pa ste seveda vsi, ki bi vas takšno delo zanimalo.

  Društvo prijateljev mladine Mozirje v sodelovanju z zavodom Zlata leta pripravlja prvo kreativno delavnico za starejše.
  19. januarja ob 9:00 se dobimo v dvorani gasilskega doma v Mozirju (Savinjska cesta 29, 3330 Mozirje – KLIKNI: ZEMLJEVID).

  Prva delavnica bo namenjena filcu in izdelkom iz filca. Filc je naravni material, ki v zadnjem času spet pridobiva na veljavi. Njegove odlike so: prepušča zrak oziroma »diha«, je koži prijazen, elastičen, dober toplotni izolator, zaradi njegove naravne vsebnosti maščob pa tudi odbija umazanijo. Iz filca lahko naredimo veliko različnih stvari: dodatke za dom in pisarno, oblečeno pohištvo, modne dodatke, torbice, copate …

  Članice DPM so se posebej za ta namen usposabljale v Solčavi, kjer je filc tako rekoč doma (KLIKNITE ZA OGLED VIDEA). Za delavnico so pripravile naslednji program:

  •    predstavitev postopka pridobivanja filca
  •    pregled različnih izdelkov iz filca
  •    izdelava lastnega izdelka iz filca

  Na delavnici bo tudi gostja z bogatimi izkušnjami in bo lahko odgovorila na vsa vaša vprašanja. Izdelek, ki ga boste naredili na delavnici, boste lahko odnesli domov.

  Surovine in pripomočke dobite na delavnici. S seboj prinesite le predpasnik, da si ne boste umazali obleke.

  Prispevek za delavnico znaša 10 evrov.

  Vabljeni na delavnico!

  Prejšnji članekKAKO JE Z IZBIRO MED VDOVSKIMA POKOJNINAMA
  Naslednji članekSKLENITE DEPOZIT Z VIŠJO OBRESTNO MERO