VABILO NA OGLED SENIOR RESORTA V DOMŽALAH

  1098

  V prihodnjih dneh bo minilo leto dni odkar je v centru Domžal, slavnostno odprl svoja vrata Medgeneracijski center Bistrica. Umeščen v naravno okolje ob Kamniški Bistrici in še vedno tako blizu centra, ponuja ljudem, da preživijo starost v varnem, družabnem in prijetnem okolju.

  LETO DNI MEDGENERACIJSKEGA CENTRA BISTRICA V DOMŽALAH

  Prvi rojstni dan bo prijazno, strokovno osebje praznovalo skupaj s stanovalci in obiskovalci.

  Vljudno vabljeni na slavnostno praznovanje s kulturnim programom v sredo, 13. novembra 2013, z začetkom ob 15. uri.

  To bo priložnost za nova poznanstva in spoznavanje samega centra. Prostrano pritlično avlo bodo od 11. do 30. novembra krasili ročni izdelki stanovalk in slike avtorice Magdalene Marinšek, ki prav take stanuje v MGC Bistrica.

  Senior resort MGC Bistrica v Domžalah ponuja raznovrstne storitve na enem mestu in je edini, ki ima oskrbovana stanovanja v povezavi z domskim delom. V pritličju centra sta poleg restavracije, ki je v prvi vrsti namenjena stanovalcem, po predhodnem naročilu pa tudi zunanjim obiskovalcem, in kavarne tudi druge tržne deiavnosti, in sicer salon za nego, pedikuro in masaže, frzerski salon, medicinski center, studio vadb za dušo in telo, protibolečinska ambulanta, zobozdravstvena ambulanta, salon spinomasaže ter korekcije hrbtenice, prve dni novembra pa bo svoja vrata odprla tudi lekarna.

  V samem centru se vedno kaj dogaja. Živahno je medgeneracijsko sodelovanje, ko se ob pomoči mladih in prostovoljcev v različne ustvarjalne in prostočasne dejavnosti vključujejo tako stanovalci kot zunanji uporabniki – občani Domžal, Kamnika in drugih občin.

  Vse o MGC Bistrica na prenovljeni strani www.mgc-bistrica.si.
  V poletnih mesecih je zaživela prenovljena internetna stran, kjer lahko najdete vse potrebne informacije o centru, o možnostih bivanja v domu starejših občanov, o nakupu oskrbovanega stanovanja itd. Prav tako lahko najdete, katere tržne dejavnosti vse se izvajajo v centru in kdo jih izvaja, spremljate pa lahko tudi tekoče dogajanje, kaj je dobrega na jedilniku idr.

  SENIOR RESORT – MGC BISTRICA – V OBJEMU ŽIVLJENJA

  Senior resort v Domžalah: nikoli sami, pomoč in družba vedno na dosegu!

  Več informacij:

  SENIOR RESORT MGC BISTRICA
  Cesta talcev 10, 1230 Domžale

  Telefon: +386 (0)1 72 97 310
  Spletna pošta: info@mgc-bistrica.si 
  Spletna stran: www.mgc-bistrica.si
   
  Nada Slak, vodja socialnega programa
  Mobitel: +386 (0)51 273 969
  Spletna pošta: nada.slak@mgc-bistrica.si
  Benita Kovič, prodaja oskrbovanih stanovanj
  Mobitel: +386 (0)31 647 333
  Spletna pošta: info.benep@gmail.com

  Prejšnji članekNOVI MEDGENERACIJSKI REKORDI TUDI LETOS
  Naslednji članekVABLJENI NA TEČAJ ZA DRUŽINSKE OSKRBOVALCE