V TERME Z BREZPLAČNIM PREVOZOM

  2150

  V TERME Z BREPLAČNIM PREVOZOM OD IN DO VAŠEGA DOMA

  Na oddih v terme brez jeklenega konjička? Zveni mikavno, kajne? Novo storitev, ki je vključena v izbranih programih, ponujajo Terme 3000-Moravske Toplice, Zdravilišče Radenci, Terme Lendava, Terme Ptuj in Terme Banovci. V terme vas pripeljejo direktno izpred vašega doma oziroma od vstopnih postaj po Sloveniji. Udobna rešitev za vse, ki ne želite voziti oz. ne rabite skrbeti za organizacijo prevoza do priljubljenih term v severovzhodnem delu Slovenije. Hkrati pa lahko v času brezskrbne vožnje uživate ob pogledu na naravne lepote.


    

  Kaj je vključeno v pakete poleg prevoza?
  V vseh petih termalnih središčih so pripravili privlačne programe, ki ob brezplačnem prevozu, ki je vključen v ceno paketa, vključujejo namestitev v izbranem hotelu. Tisti, ki želite biti v stiku z naravo, lahko izbirate med apartmaji v Termah Lendava in bungalovi v Termah 3000-Moravskih Toplicah ali Termah Ptuj. Ob značilni bogati in raznovrstni kulinariki je vključeno kopanje in savne, vadbe v bazenih in razvedrilni in animacijski program ter številne ugodnosti pri koriščenju dodatnih storitev. V Zdravilišču Radenci enkrat tedensko organizirajo svetovanje zdravstvenega osebja in pitno kuro z radensko slatino v salonu mineralne vode.

    

  Vstopne lokacije za prevod do term in nazaj
  Prevozi so organizirani v sodelovanju s partnerjem TM Vista – Go Opti na sledeč način:


  Vstopne lokacije:
  • vstop na domačem naslovu: LJUBLJANA, CELJE in MARIBOR
  • vstop na prej določenih vstopnih točkah: TRZIN, MENGEŠ, TROJANE, ŠEMPETER, ŽALEC, CELJE,
  SLOVENSKE KONJICE, SLOVENSKA BISTRICA, PTUJ, LENART, CERKVENJAK
  Prevozi se izvajajo v sredo ali petek (za bivanje 2 noči), v nedeljo (za bivanje 3 noči), v sredo (za bivanje 4 noči), v petek ali nedeljo (za bivanje 5 noči) ali v sredo, petek in nedeljo (za bivanje 7 noči).

  Za več informacijah o vstopnih mestih pokličite 02 512 22 00. Za potrebe prevoza je 24h/dan na voljo tudi urgentna številka 040 200 702 partnerja Go Opti, kjer je dežurni koordinator na voljo za vso podporo in pomoč.

  Za več informacij in rezervacije paketov GoTerme obiščite spletno stran- TUKAJ:

  Prejšnji članekGROB NA ŽALAH, BLIZU SPOMENIKA IZ KORZIKE
  Naslednji članekKAKO JE S POKOJNINO PO VNOVIČNI ZAPOSLITVI?