V PEGAZOVEM DOMU RADOSTNO V NOVO LETO

1333

Stanovalci, svojci in zaposleni Pegazovega doma radostno v novo leto
365 dni mine kot bi trenil in ob prelomnici, kot je novo leto, se tega še bolj zavemo.V Pegazovem domu smo tokrat trinajstič zapovrstjo pripravili novoletno zabavo za stanovalce v vseh sedmih stanovanjskih skupinah z bogatim glasbenim, pevskim, plesnim in kulinaričnim programom. Zaposleni in stanovalci smo povabili tudi svojce in bilo je povsod zelo veselo in nepozabno. Vsakič je program drugačen, vedno zelo zanimiv in kar je najpomembnejše – takšnega mnenja so stanovalci, saj je zabava po njihovi meri.
Letos so program bogato popestrili: plesna šola Kuš ni me, etno skupini Ga še ni blu iz Podčetrtka in Rifl godci iz Mestinja, učenci OŠ Bistrica ob Sotli z mentorico gledališkega krožka Barbaro Verbančič, učenci 1.OŠ – folklorna skupina pod vodstvom Anite Kos, skupine Pušeljc, Šani Šeni, Odštekani muzikanti ter plesalke Irry dance… 
Vse navzoče je z izbranimi besedami nagovorila direktorica doma Kristina Kampuš ter zaželela vse dobro ob praznični rezini ter penini. Ob zaključku je sledilo presenečenje: zaposlene iz uprave so zaplesale španski ples Paso doble in navdušile stanovalce in svojce,  ki so kar žareli od zadovoljstva. Ves večer je bilo čutiti veselje in povezanost med vsemi prisotnimi.

Dekliška vokalna skupina Cantabile iz Rogaške Slatine šteje 18 deklet in jih vodi Andreja Došler. Razveselile so nas s čudovitimi ubranimi glasovi pestrega repertoarja – od latinskih, posvetnih in nabožnih pesmi. Pred kratkim so bile na tekmovanju v Barceloni in dosegle zlato. Angelske glasove so dopolnjevali zvoki violin, flavt in sintisajzerja… »Mladost ni več samo norost«… so med drugim zapeli otroci, ki prepevajo v zboru imenovanem Mlada srca iz Poljčan, pod vodstvom Eve Rožencvet in Janje Kodrič. Lepo se zahvaljujemo vsem nastopajočim, ki so pričarali nepozabne trenutke sreče.
Mateja Fidler, delovna terapevtka
Več: PEGAZOV DOM

Prejšnji članekKAKO KALORIČEN JE ALKOHOL? ZELO!
Naslednji članekPEGAZOV DOM: PESTER ZAČETEK LETA